Antena Căutare

Stăteau într-o cameră atunci când o fantomă a început să miște un scaun! Totul a fost filmat! (VIDEO)

Recent, un incident bizar i-a făcut pe pasionații de paranormal să tremure de teamă. Au filmat momentul în care o fantomă mișcă scaunul aflat într-o cameră. Incidentul a fost filmat.

Recent, un incident bizar i-a făcut pe pasionații de paranormal să tremure de teamă. Au filmat momentul în care o fantomă mișcă scaunul aflat într-o cameră. Incidentul a fost filmat.

O echipă de experți în fenomene inexplicabile a decis să investigheze atent o locuință despre care se spunea că ar fi bântuită.

Ajunși la fața locului, experții au decis să stea într-un dintre încăperi, cu lumina stinsă. În timp ce așteptau, ceva straniu s-a întâmplat.

Se aflau în autocar atunci când la geam a apărut fantoma morții! Te iau fiorii dacă vezi cum arată!

Fantoma a mișcat unul dintre scaune

O forță nevăzută a împins ca prin minune unul dintre scaune. Toți din încăpere au încremenit de frică, iar momentul a fost filmat.

O fantomă și-a făcut de cap la un hotel! Au filmat-o cum mișca mobila și ataca turiștii! (VIDEO)

Clipul video a ajuns pe internet și a stârnit numeroase reacții, mulți spunând că doar o fantomă ar fi putut mișca scaunul din încăpere.

A vrut să îşi testeze soţul, dar a avut parte de un surpriză uriaşă! Nu se aştepta niciodată la un asemenea rezultat... Vedetele de la Hollywood + câinii = LOVE! Galerie foto cu celebrităţi şi animalele lor în ipostaze amuzante...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei Sambata, 25.05.2024, 15:58
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x