Antena Căutare

Telespectatorii au încremenit atunci când au văzut-o pe prezentatoare leșinând în direct! Totul a pornit de la...costumele de Halloween!

Imagini care au șocat milioane de telespectatori din întreaga lume! O cunoscută prezentatoare a leșinat în direct, în timp ce prezenta costumele de Halloween!

Imagini care au șocat milioane de telespectatori din întreaga lume! O cunoscută prezentatoare a leșinat în direct, în timp ce prezenta costumele de Halloween!

O prezentatoare din Statele Unite a leşinat în direct, chiar în momentul în care anunţa concursul de costume de Halloween, pe care televiziunea la care lucrează le organizează anual!

Numai că, după câteva secunde, femeii i s-a făcut rău şi s-a prăbuşit în platou.

Wendy Williams are propriul ei program de divertisment, care se bucură de un mare succes la americani. Astăzi, însă, prezentatoarea lor preferată - deghizată în Statuia Libertăţii, le-a făcut o surpriză de proporţii.

Wendy a fost scoasă imediat din platou şi i s-a acordat primul ajutor. Situaţia nu a fost disperată, astfel că prezentatoarea a putut reveni în platou, să-şi continue emisiunea.

Momente dramatice! Mara Bănică s-a simţit rău şi a fost luată cu ambulanţa, chiar de la „Acces Direct”!

Wendy Williams a explicat şi cauza pentru care şi-a pierdut cunoştinţa.

Aşa se face că simpaticul concurs de costume a continuat, iar - în final - toată lumea a fost fericită. Ştirea că a leşinat în direct a făcut, însă, înconjurul lumii.

O cascadă de nori a acoperit în mod spectaculos un lanţ muntos din centrul Chinei... Apariția care a șocat NASA. „Așa ceva NU TREBUIA SĂ EXISTE. Nu știm de ce nu am observat până acum”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei Sambata, 25.05.2024, 15:58
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x