Antena Căutare

Testul OAZEI îți dezvăluie cum iei cele mai importante decizii din viață. Nu dă greș vreodată!

Testul Oazei este un test de personalitate, unul extrem de important pentru specialiștii în psihologie. De ce? Pentru că dezvăluie exact pornirile pe care oamenii le au, în momentele decizive ale vieții.

Testul Oazei este un test de personalitate, unul extrem de important pentru specialiștii în psihologie. De ce? Pentru că dezvăluie exact pornirile pe care oamenii le au, în momentele decizive ale vieții.

Aparent ai de răspuns la întrebări banale, dar nu le subestima puterea lor de a dezvălui despre tine lucruri inedite! Tot de ce ai nevoie este un creion și o hârtie la care vei răspunde la întrebări. Ulterior, îți tălmăcim și răspunsul. Ești pregătit?

Răspunde în scris la aceste întrebări:

  • Ești în drum și găsești o cutie. Ce este înăntru?
  • În cazul în care ai putea alege un loc unde să trăiești restul vieții tale, care ar fi acesta?
  • Ai fost pierdută în deșert toata ziua și, brusc, vezi un sat în depărtare. Observi și o oază, nu prea departe. Unde alegi să mergi?
  • Ce ai face dacă ai pierde brusc totul?
  • Mâine este duminică. Ce ai de gând să faci?
  • În cazul în care te-ai afla într-un loc strâmt, pe cine ai chema în ajutor?
  • Ce vârstă ai vrea să ai pentru tot restul vieții tale?
  • În cazul în care cineva ți-ar spune că mai ai doar 24 de ore de trăit, cu cine ți le-ai petrece?
  • În cazul în care ai putea salva doar un singur lucru din foc, care ar fi acela?

Dezlegare:

1. Răspunsul dezvăluie ce fel de noroc crezi că vei avea într-o situație neașteptată. Dacă îți imaginezi ceva care nu are nicio valoare pentru tine, atunci crezi că norocul este inaccesibil. Dacă îți imaginezi ceva de valoare, cum ar fi o comoară, atunci crezi că norocul va veni cu siguranță într-o zi. Dacă nu există nimic în cutie, înseamnă că nu crezi în noroc și ai realitatea construită pe concret.

2. În cazul în care ai ales locul unde locuiești deja, viața ta este confortabilă și plăcută. Dacă alegi o destinație depărtată, ești un visător sau un romantic. În cazul în care nu poți decide unde să trăiești, înseamnă ca nu ai niciun atașament puternic.

3. Răspunsul descrie etica ta personală, la locul de muncă. Dacă te duci la oază, îți displac normele și regurile și câteodată poți fi chiar impulsivă. Dacă te duci direct la sat, îți place să-ți asumi responsabilități. Știi cum să-ți faci ziua bună și îți planifici ziua cu atenție.

4. Cei care se gândesc la un nou început, sunt persoane care își asumă responsabilități pentru acțiunile lor și nu pur și simplu reacționează la circumstanțele vieții.

5. Răspunsul descrie obiceiurile tale de cheltuire a banilor. Duminica este o zi în care ai libertatea de a-ți folosi oricum dorești. Dacă decizi să stai acasă, înseamnă că îți place să cheltui cât mai puțin. Dacă mergi la cumpărături, în general, îți place să cheltui și să petreci. Dacă faci sport, îți place să economisești pentru o zi grea. Dacă te duci la o plimbare, îți cheltui banii cu multă atenție.

6. Cei care încearcă să stabilească lucrurile singuri, au caractere puternice. Cei care apelează la prieteni sau la familie, sunt un pic nesiguri și nu sunt gata să accepte responsabilitățile în situații dificile. Cei care caută sfaturi practice de la un avocat sau alți profesioniști, sunt realiști.

7. Alegem în general perioada când am fost cele mai fericite și am avut multă încredere în noi. Cei care doresc să se întoarcă la anii copilăriei, aleg asta pentru că a fost o perioadă în care nu au avut nicio responsabilitate. Cei care aleg vârsta prezentă, sunt maturi și au succes. Oamenii trecuți de 40 de ani, în general, aleg o vârstă cu zece ani mai mică.

8. În cazul în care alegi să fii aproape de prieteni și de familie, ai un caracter emoțional și sentimental. Daca preferi să fii mai degrabă singură, atunci ești capricioasă și nemulțumită. Dacă preferi să petreci și să ai momente bune, asta arată că îți accepți soarta cu calm intact. Dacă petreceți ziua ca de obicei, ești curajoasă și rezistentă.

9. În cazul în care este un album foto sau ceva similar, atunci ești emoționață. Dacă obiectul este un articol de îmbrăcăminte pentru a te acoperi, ești precaută și convențională. Dacă alegi ceva care are o mare valoare monetară, ești mai degrabă materialistă. Dacă alegi un pașaport, telefon sau laptop, ești o fire practică.

Vine vara, bine ne pare!Topul celor mai amuzante fotografii de la mare! Nu te vei putea opri din râs!... Așa mamă, așa fiică! Kim Kardashian, pusă la zid din cauza ținutelor pe care le poartă fetița ei, Norh. ”E o marionetă?!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x