Antena Căutare

Un american a primit seiful comandat cu un bonus de 140 de kilograme de marijuana

Un american care voia sa-si tina armele in siguranta a facut o captura de droguri impresionanta. In seiful pe care l-a comandat din Mexic a gasit aproape 140 de kilograme de marijuana.

Speriat a anuntat politia, care a confiscat drogurile in valoare de peste patru sute de mii de dolari. In urma cu doua luni, americanul a primit coletul mult asteptat: un seif.

Credea ca-l va ajuta sa doarma linistit, stiind ca arma lui e in siguranta, dar s-a intamplat tocmai pe dos. Omul n-a mai avut somn de cand a deschis coletul.

"Un locuitor al comitatului Shelby ne-a sunat si ne-a spus ca a comandat un seif de arma. Cand i-a fost livrat, l-a deschis si a descoperit lucruri pe care nu le comandase", a declarat seriful John Lenhart.

Mai exact, barbatul a gasit 136 de kilograme de marijuana, ambalate cu grija in zece pachete.

"Ceea ce este ciudat la aceasta situatie este ca seiful a fost facut in Mexic. A fost facut de prizonieri si transportat in Statele Unite. Am colaborat cu Agentia Antidrog Americana. Soferul care l-a transportat in tara a disparut. Il cautam, dar banuiesc ca si baietii rai il cauta", a mai spus seriful.

Politistii au asteptat doua luni inainte sa faca public acest incident, in speranta ca cei care au livrat seiful vor incerca sa-l recupereze, dar nu s-a intamplat asta.

Horoscopul zilei, cu Andreea Joita: Vezi ce-ti rezerva astrele pe 20 august! ... Productia filmului "Titanic" a costat mai mult decat vasul original...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei Sambata, 25.05.2024, 15:58
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x