Antena Căutare

Un american si-a donat pantofii, fara sa stie ca sotia ascunsese in ei economiile de-o viata

Un barbat din Texas si-a donat o pereche de pantofi fara sa realizeze ca sotia sa ascunsese in ei toate economiile. Incaltamanitea a ajuns la un magazin second hand.

Un angajat al magazinului aranja pantofii pe raft in momentul in care a observat banii. Barbatul a gasit un teanc de bancnote de 100 de dolari ascunse intr-un pantof.

L-a instiintat pe manager ca a descoperit nu mai putin de 3.300 de dolari, asa ca banii au fost pusi deoparte timp de sapte zile, in speranta ca persoana care a donat pantofii isi va aminti de mica avere.

Sotia celui care a dat pantofii magazinului second hand a revendicat cei 3.300 de dolari si a inceput sa planga atunci cand si-a recuperat economiile.

Asa arata ultima gaselnita a celor de la Mercedes: Ener-G-Force... Unul din trei piloti de avioane recunoaste ca a "motait" in cabina! Sondajul a fost realizat intre 6.000 de av...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x