Antena Căutare

Un bărbat a vrut să facă un grătar în curtea casei sale, dar vecinul vegan i-a lăsat un bilet cu un mesaj ce l-a lăsat mască

Un bărbat a vrut să facă un grătar în curtea casei sale, dar vecinul vegan i-a lăsat un bilet cu un mesaj complet neașteptat. Când a citit despre ce e vorba, omului nu i-a venit să creadă.

imagine cu un bilet lasat in gardul unei casa
Când a citit mesaj transmis de vecini, omului nu i-a venit să creadă | sursa foto: Shutterstock

Aceasta este incredibila situație prin care a trecut un bărbat atunci când a decis să facă un grătar în curtea casei sale. A invitat și niște prieteni în vizită și s-a apucat de încins cărbunii și de gătit carnea, însă n-a durat mult și vecinul de alături, vegan, i-a lăsat un mesaj cu totul și cu totul neașteptat. Bărbatul a citit biletul și nu i-a venit să creadă cu ce situație se confruntă.

Un bărbat a făcut un grătar în curtea casei sale, dar vecinul vegan i-a lăsat un bilet cu un mesaj complet neașteptat. Ce i-a zis

Întâmplarea a avut loc în Australia, dar a făcut rapid înconjurul lumii. Conflictul dintre cei doi a început atunci când bărbatul a făcut niște fripturi în bucătărie și a lăsat geamul deschis la casă, ca să iasă mirodul și fumul. Nu a durat mult și vecinul vegan de la casa de lângă i-a lăsat un bilet cu următorul mesaj:

„Bună, vecine! Poți, te rugăm, să închizi geamul de la casă atunci când gătești? Eu și familia mea suntem vegani, adică mâncăm doar produse pe bază de plante, și mirosul de carne pe care o gătești ne face rău și ne deranjează pe toți. Apreciem dacă ai înțelege situația”, a fost primul bilet lăsat de vecinul vegan și de familia sa.

Citește și: Vecinul din bloc i-a lăsat un bilet la ușă. Când l-a citit, femeii nu i-a venit să creadă. Ce mesaj era pe hârtie

Peste ceva timp, bărbatul a decis să facă un grătar în curtea casei sale, unde a invitat și câțiva prieteni. A pus cărbunii la încins, a pregătit carnea și a petrecut alături de cei pe care i-a chemat la el. Însă nu a durat mult și vecinul vegan i-a trimis un alt bilet, cu un mesaj surprinzător:

„Am prezentat problema cu privire la mirosul de carne care face rău familiei mele și tu faci un grătar duminică seara, unde inviți mulți oameni, deși știai că acest lucru mă va afecta pe mine și pe familia mea. Prietena mea, Tina, mi-a zis că ai pus biletul meu pe social media, lucru ce m-a afectat prin reacțiile oamenilor cu care m-am confruntat. Te rog, nu mai face alte grătare și ține geamul închis la casă atunci când gătești, altfel o să fac plângere și am să pun și totul pe social media, exact cum ai făcut și tu”, a fost mesajul din cel de-al doilea bilet, arată cei de la mirror.co.uk.

Întâmplarea a ajuns pe internet și a făcut rapid înconjurul lumii stârnind un val puternic de reacții de la oameni din întreaga lume. Unii au spus că vecinii vegani greșesc și că nu ar trebui să spună altora cum să trăiască în propria lor casă, în timp ce alții au considerat că ambii greșesc, prin faptul că sunt prea radicală și lipsiți de empatie.

O femeie a rămas blocată în pădure și a supraviețuit 5 zile cu acadele și o sticlă cu vin. Decizia care i-a salvat viața... Ce spune numărul de telefon despre tine. Analiza numerologică oferită de Mihai Voropchievici la care nu te-ai fi gândit!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x