Antena Căutare

Un bărbat care a câștigat 1,35 miliarde dolari la loto, dat în judecată de familie că nu a împărțit banii cu ei. Ce a urmat

Câștigătorul unuia dintre cele mai mari premii la loto din istoria SUA a fost acuzat într-un proces că nu a respectat promisiunea de a-și împărți banii cu familia. Iată ce a urmat!

Un bărbat care a câștigat 1,35 miliarde dolari la loto, dat în judecată de familie că nu a împărțit banii cu ei. Ce a urmat Galerie
Un bărbat care a câștigat 1,35 miliarde dolari la loto, dat în judecată de familie că nu a împărțit banii cu ei. Ce a urmat | Shutterstock

Un bărbat din SUA, a cărui identitate nu este cunoscută întrucât și-a ridicat premiul prin intermediul unei societăți cu răspundere limitată, a dat lovitura câștigând la loteria Mega Millions 1,35 miliarde de dolari, potrivit thedailybeast.com.

Însă, bucuria lui nu a durat multă vreme, căci acum se confruntă cu o problemă la care, probabil, nu se aștepa: este acuzat în instanță de familie că nu a împărțit banii.

Citește și: Un șofer de TIR și-a dat demisia imediat cum a aflat că a câștigat la loto. Ce s-a întâmplat apoi: „De mâine nu mai vin”

Bărbatul, acuzat în instanță că nu și-a respectat promisiunea de a împărți banii

Câștigătorul din Maine a încasat în jur de 500 de milioane de dolari, pentru că a ales să își primească premiul într-o singură tranșă, care a fost impozitată. Cu toate acestea, suma a fost una dintre cele mai mari din istoria SUA, mai notează sursa citată mai sus.

Deși identitatea câștigătorului rămâne anonimă, povestea biletului norocos a căpătat faimă, pentru că a devenit mai complicată cu timpul.

Din noiembrie 2023, bărbatul este în proces cu mama fiicei sale, identificată în documentele judecătorești cu pseudonimul Sara Smith, pe care o acuză că a încălcat un acord de confidențialitate și a povestit despre câștig celorlalți membri ai familiei înainte de anul 2032, atunci când fiica lor ar împlini 18 ani.

Între timp, tatăl câștigătorului susține că fiul său a fost cel care a dezvăluit singur că a câștigat și a sugerat diferite moduri în care își va împărți banii.

Potrivit unor noi documente depuse la dosar pe data de 10 mai, obținute de The Daily Beast, părțile implicate în proces se acuză reciproc. Sara Smith susține că fostul partener, identificat în documentele judiciare cu preudonimul John Doe, a fost, de fapt, cel care a povestit familiei despre câștig, afirmație susținută și de tatăl câștigătorului.

„În februarie sau martie 2023, fiul meu a venit la mine acasă și ne-a informat pe mine și pe soția mea că a câștigat o sumă mare de bani la Loteria de stat din Maine.”, a menționat tatăl în documentele judecătorești, notează sursa citată./„Înțeleg că fiul meu a declarat că nu mi-a spus nimic despre bani, dar nu este adevărat.”, a mai adăugat bărbatul.

„Nu am mai auzit de fiul meu de atunci”

Tatăl câștigătorului a explicat că fiul său a început să facă promisiuni și i-a spus inclusiv că avea de gând să îi finanțeze un service auto, să îi cumpere casa în care a crescut și să îi înființeze un fond fiduciar de un milion de dolari, în caz că va avea cheltuieli medicale.

„I-am spus că nu mai este fiul pe care l-am cunoscut, iar el s-a supărat și mi-a spus că sunt dictator. Nu am mai auzit de fiul meu de atunci și nu a făcut nimic din ce a promis.”, a relatat tatăl, citat de thedailybeast.com.

La rândul său, câștigătorul susține că Sara Smith încearcă să își expună în mod public identitatea și l-ar fi acuzat în mod fals că a încercat să își „răpească” fiica, după ce a refuzat să plătească pentru vacanța fostei partenere și a actualului iubit.

Citește și: Care sunt cele mai norocoase numere la loto. Au fost cel mai des extrase la tragerea 6/49

Cazul rar al "gemenilor-păianjen", uniți în zona bazinului. Bebelușii împart același organ genital și au împre... Un tânăr a aflat la 12 zile de la nuntă că soția lui era de fapt bărbat. Ce plan ascuns avea escrocul...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei Sambata, 25.05.2024, 15:58
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x