Antena Căutare

Un bărbat gol pușcă a coborât din palatul Reginei, agățat de cearșafuri! Lumea a rămas mută de uimire! Uite ce au văzut toți! (VIDEO)

Recent a apărut pe internet un clip video în care este surprinsă strania evadare a unui bărbat din palatul Reginei Marii Britanii.

Recent a apărut pe internet un clip video în care este surprinsă strania evadare a unui bărbat din palatul Reginei Marii Britanii.

Trecătorii au văzut brusc cum la fereastra castelului Buckingham a apărut ca din senin un bărbat gol pușcă. Cu ajutorul unor cearșafuri, acesta s-a străduit să coboare și să evadeze.

Martorii nu au ratat ocazia de a filma incidentul și de a-l pune pe internet. Acum toată lumea se întreabă dacă întâmplarea a fost pe bune sau a fost doar o farsă foarte bine elaborată.

O masă cât pentru 3 zile! Uite ce mânca Ion Creangă! Lucrurile neștiute despre marele scriitor te vor lăsa fără cuvinte!... Lumea științei se cutremură! Descoperirea ce i-a pus pe toți pe jar! „Această ființă este NEMURITOARE!”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei Sambata, 25.05.2024, 15:58
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x