Antena Căutare

Un câine a fost abandonat pe stradă și lăsat să moară, dar ceva de-a dreptul uimitor s-a întâmplat cu el! Transformarea este uriașă!

 Câinii sunt animale de companie fidele, ce fac viața oamenilor mai frumoasă. Totuși, povestea acestui patruped este de-a dreptul emoționantă.

Câinii sunt animale de companie fidele, ce fac viața oamenilor mai frumoasă. Totuși, povestea acestui patruped este de-a dreptul emoționantă.

Belle vagabonda pe străzile din Africa de Sud, într-o stare extrem de gravă. Sute de căpușe s-au prins de pielea animalului, provocându-i o suferință mare.

Totuși, cineva l-a văzut și a decis să îi dea o mână de ajutor. L-a dus de urgență la veterinar și, după multă îngrijire de specialitate, câinele și-a revenit.

Pozele cu transformarea uimitoare a patrupedului au ajuns pe internet și au devenit imediat virale.

Omul din spatele organizației secrete "Illuminati", inamicul periculos al societății. "Religia este o abs... Un copil are o reacție de milioane atunci când își găsește câinele pierdut! Cine ar fi crezut că se întâmplă tocmai asta...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei Sambata, 25.05.2024, 15:58
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x