Antena Căutare

Un chelner a primit 500 de dolari bacșiș, la o notă de plată de doar.. 0,37 dolari. Motivul este unul foarte emoționant

Un chelner din Statele Unite ale Americii a avut parte de o mare surpriză, după ce un client i-a lăsat 500 de dolari bacșiș, la o notă de plată de doar 0,37 dolari, potrivit CNN.

Un chelner din Statele Unite ale Americii a avut parte de o mare surpriză, după ce un client i-a lăsat 500 de dolari bacșiș, la o notă de plată de doar 0,37 dolari, potrivit CNN.

În vârstă de 32 de ani, Kasey Simmons a primit bacșișul uriaș drept răsplată pentru un gest generos pe care îl făcuse cu o zi înainte.

Pe când se afla la cumpărături, acesta a observat o bătrânică ce stătea la coadă, foarte tristă. A reușit să o înveselească și i-a plătit și cumpărăturile. „Au costat doar 17 dolari, însă nu e vorba de bani. E important să îi arăți cuiva că îți pasă”, a povestit tânărul.

Și... surpriză! Bacșișul generos de la restaurant a fost oferit chiar de fiica bătrânei. Femeia și-a explicat gestul într-un mesaj scris pe un șervețel.

Se pare că mama sa trecea prin momente dificile, în acea zi împlinindu-se 3 ani de când își pierduse soțul. Tânărul a fost foarte emoționat în momentul în care a citit mesajul:

„Într-una dintre cele mai triste zile din an, tu ai reușit să îi faci mamei mele ziua minunată. Ai insistat să plătești, i-ai spus că e o femeie foarte frumoasă. Nu am mai văzut-o zâmbind atât de mult, de când tatăl meu a murit”.

Imagini ȘOCANTE! Bebeluș la un pas de a fi mâncat de leu, într-o emisiune în direct. Mama începe să tragă de cel mic pri... Misterioasa insulă unde viața durează mai bine de 100 de ani e la doi pași de România!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei Sambata, 25.05.2024, 15:58
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x