Antena Căutare

Un papagal a chelit din cauza ca a crescut intr-un laborator de metadona

Un papagal crescut intr-o casa in care se producea metadona a ramas fara pene din cauza mediului toxic in care a trait. Acum, pasarea se recupereaza la un pet shop din Statele Unite.

Lollibaby a fost descoperit de fortele de ordine care perchezitionau o casa, in care se banuia ca se produce metadona. Pasarea era crescuta chiar in laboratorul de droguri, asa ca expunerea la substante chimice periculoase a facut ca aproape toate penele sa-i cada.

Papagalul a fost dus pentru recuperare la un pet shop. „Incercam sa-l facem, din nou, sanaatos. Va dura intre sase si opt luni , dar s-ar putea chiar si mai mult, nu suntem siguri”, a declarat un angajat al magazinului, conform Daily Mail.

Lollibaby da semne de insanatosire in fiecare zi, dar nu va fi dat spre adoptie. Pet shop-ul care il gazduieste a organizat o strangere de fonduri pentru intretinerea papagalului.

Foto: Daily Mail/One Stop Pet Shop

Comorile Romaniei: Alexandra Dariescu, prima romanca ce a urcat pe scena Royal Albert Hall din Londra... "Neatza": Doua planoriste vor sa doboare toate recordurile nationale...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei Sambata, 25.05.2024, 15:58
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x