Antena Căutare

Un papagal ratacit le-a spus politistilor adresa la care locuieste

Piko-chan este un papagal din Japonia care a reusit sa uimeasca intreaga lume. Dupa ce s-a pierdut de stapana sa, pasarea le-a spus politistilor adresa exacta a locuintei sale.

Piko-chan a reusit sa scape din casa in care traia, in orasul Sagamihara, langa Tokyo. Dupa ce a zburat prin localitate, papagalul s-a asezat pe umarul unui barbat care l-a dus imediat la o sectie de politie.

Politisti nu credeau ca vor reusi vreodata sa ii gaseasca proprietarul. Totusi, Piko-chan a inceput sa repete numele cartierului, strazii si numarul casei unde locuieste. Astfel, autoritatile l-au inapoiat proprietarei sale, o femeie in varsta de 64 de ani.

Femeia a marturisit ca dupa ce si-a pierdut papagalul anterior, a vrut sa isi ia cateva masuri de precautie, asa ca l-a invatat pe Piko-chan adresa la care locuieste.

Sursa: webvet.com

FOTO: hepta.ro

Studiu: Una din sapte persoane crede ca Apocalipsa se apropie... VIDEO! Spectacol pe litoral: Un barbat si-a scaldat caii in mare...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei Sambata, 25.05.2024, 15:58
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x