Antena Căutare

Uneori, realitatea bate orice scenariu de film! Inel de logodnă, găsit după 13 ani ... pe un morcov!

O femeie de 80 de ani din Canada, care a crezut că și-a pierdut pentru totdeauna inelul de logodnă, și-a recuperat după 13 ani prețioasa bijuterie, găsită la mijlocul unui morcov, relatează AFP.

O femeie de 80 de ani din Canada, care a crezut că și-a pierdut pentru totdeauna inelul de logodnă, și-a recuperat după 13 ani prețioasa bijuterie, găsită la mijlocul unui morcov, relatează AFP.

CITEȘTE ȘI: Un bărbat a găsit un pui de animal și l-a luat acasă! În scurt timp avea să descopere ce creatură a crescut la el în palme

Mary Grams, 84 de ani, a povestit presei locale că și-a pierdut în 2004 inelul de logodnă, pe care îl purta din 1951, în timp ce rupea buruienile la ferma familiei sale din Alberta.

Stânjenită de această pierdere, ea și-a cumpărat un inel nou și nu i-a spus nimic soțului ei. Doar fiul lor cunoștea micul secret. Soțul ei a murit în 2012, la puțin timp după ce aniversaseră 60 de ani de căsătorie.

Uimire și lacrimi de fericire

Săptămâna aceasta, nora doamnei Grams, Colleen Daley, care locuiește la fermă, a găsit prețiosul inel în timp ce culegea morcovi în grădina familei. Diform, morcovul era încins la mijloc cu un inel.

"Nu-mi credeam ochilor", a declarat Colleen Daley postului CBC. "Mi-am întrebat soțul dacă recunoaște inelul și mi-a spus că da. Se află chiar la mijlocul acestui morcov", a povestit ea.

Doamna Grams nu credea să-și mai recapete vreodată bijuteria.

Nu este însă singurul caz de acest fel. O femeie din Suedia și-a găsit verigheta pe un morcov în 2011, la 16 ani după ce o pierduse în grădina de legume.

Cea mai originală nuntă. Cum şi-au surprins mirii invitaţii la petrecerea de după căsătorie... Horoscopul zilei de 19 august. Weekendul vine cu schimbări majore pe plan sentimental pentru Scorpioni...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei Sambata, 25.05.2024, 15:58
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x