Antena Căutare

VIDEO: Cum INJURA John F. Kennedy: "E un tampit. Nu l-as pune sa conduca nici macar un bordel"

Chiar si presedintele Statelor Unite are crize de nervi... Mai ales atunci cand afla ca, dintr-un oarecare motiv, oficialii Fortelor Aeriene cheltuie 5.000 de dolari pentru a mobila o camera, special pentru Prima Doamna. Iar apoi se pozeaza in ea! Iar fotografiile ajung in Washington Post!

S-a intamplat in anul 1963, pe 25 iulie... Imediat dupa ce a citit articolul din Washington Post, John Fitzgerald Kennedy a sunat un general din Fortele Aeriene si a inceput sa-l certe.

Reproducem dialogul. De fapt, monologul, caci generalul nu a mai apucat sa vorbeasca...

"Ai citit Washington Post in aceasta dimineata? L-ai vazut pe acel tip, langa pat? Si ai vazut mobila pe care au cumparat-o de la Jordan Marsh? De ce naiba au lasat reporterii sa intre? Sunt nebuni cu totii? Stii ce o sa se intample? Un congresman o sa spuna ca „daca pot arunca 5.000 de dolari pe asta, sa le reducem bugetul cu inca un miliard”! Tocmai ati nenorocit bugetul Fortelor Aeriene! Sunt nebuni cu totii! Au innebunit? Acel tampit care sta langa pat... Vreau sa aflu cine a dat bani pe asta, pentru ca trebuie sa fie dusa inapoi la Jordan Marsh! Acel tip care s-a pozat cu patul Doamnei Kennedy e un tampit! Nu l-as pune sa conduca nici macar un bordel! Doamne, sunt niste incompetenti... Pe asta cheltuie ei banii pe acolo? Ar fi bine sa te interesezi, mi-ai spus ca nu s-a cheltuit un cent. Asta e o mare tampenie”.


John F. Kennedy a fost asasinat, la data de 22 noiembrie 1963, pe cand efectua un tur al orasului Dallas, intr-o masina decapotabila, alaturi de sotia sa, Jacqueline, guvernatorul de atunci al statului Texas, John Bowden Connally, si partenera acestuia. Presedintele avea 46 de ani.

Presupusul asasin, Lee Harvey Oswald, a fost prins imediat, in mai putin de o ora si jumatate de la comiterea crimei, si a ramas autorul oficial. Ancheta ulterioara a confirmat ca el era vinovat de moartea presedintelui, dar adevarul nu s-a aflat niciodata, deoarece a fost ucis doua zile mai tarziu si nu a apucat sa le spuna anchetatorilor ce s-a intamplat.

In dupa-amiaza zilei de 22 noiembrie 1963, scolile s-au inchis si si-au trimis elevii acasa, iar 54% din americani si-au intrerupt activitatea obisnuita. Potrivit datelor de atunci, in zilele care au urmat, starea multor americani s-a caracterizat prin lipsa poftei de mancare, probleme cu somnul, ameteala, nervozitate si chiar furie.

VIDEO cu asasinatul. Atentie, imagini socante!

Un barbat a turnat BALEGAR peste masina sotiei, dupa ce a descoperit ca "umbla" pe retele matrimoniale... VIDEO! Iar n-ai fost atenta! Accident stupid in Statele Unite, pe o sosea inzapezita...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei Sambata, 25.05.2024, 15:58
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x