Antena Căutare

VIDEO! Un prezentator BBC a incurcat iPad-ul cu un top de hartie

Un prezentator al postului BBC a aparut pe post tinand in mana un top de hartie. Jurnalistul s-a grabit sa mearga spre studioul de filmare si a confundat hartiile cu iPad-ul sau.

Simon McCoy, in varsta de 51 de ani, si-a dat seama de greseala, dar nu si-a intrerupt relatarea despre adaposturile pentru alcoolici. A ramas cu topul de hartie in mana pana i-a dat legatura unui alt coleg.

Conform The Guardian, purtatoare de cuvant a postului britanic a clarificat situatie: „In aceasta dimineata, cand Simon McCoy se pregatea sa isi prezinte reportajul, in loc sa-si ia tableta pentru relatare, a gresit ai a apucat un top de hartie care se afla langa aceasta. Din cauza vitezei specifice stirilor transmise in direct, nu a avut ocazia sa le schimbe”.

Nu este pentru prima data cand Simon McCoy face o gafa in direct. Anul trecut, a fost filmat stand cu capul pe pupitrul de stiri si s-a spus ca atipise in pauza de publicitate.

Foto: YouTube

"Dezgustatorii" de la "Neatza" au fost la BikeFest 2013... Liniste la masa! Pedepse pentru clientii care vorbesc, la un restaurant din New York...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x