Antena Căutare

VIDEO! Ursii panda "criminali" care se dau pe tobogan

Ce poate fi mai distractiv decat sa vezi un urs panda care se da pe tobogan? Raspuns corect: patru ursi panda care se dau pe acelasi tobogan

O adevarata gradinita a devenit centrul Chengdu, din China, realizat pentru problema reproducerii ursilor Panda, specie aflata pe cale de disparitie. Cei 12 pui nascuti in 2012, fac ca familia ursilor sa numere 108 membri.

Cei mici, dar si cei mai putin mici se bucura, in centru, de toate beneficiile si se joaca in fiecare zi. Un clip postat pe Youtube este dovada clara ca toboganul este una dintre metodele perfecte ca panda sa se relaxeze. Flimuletul face deliciul privitorilor, atunci cand vad cum se rostogolesc ghemotoacele de blana, si a strans peste patru milioane de vizualizari.

In natura, exista numai 1.600 exemplare din aceasta specie rara, al carei areal este limitat la sase masive muntoase, situate intre platoul Tibetan si campia Sichuan.

Pe urmele lui Elvis. O fetita din Marea Britanie, cel mai tanar si cel mai talentat fan al Regelui... A fost inventat spray-ul anti-hoti!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x