Antena Căutare

Alegeri prezidenţiale 2019 - Băsescu: Aceste alegeri sunt momentul fundamental de schimb de generaţii

Fostul preşedinte al României, Traian Băsescu a transmis, duminică, un mesaj tinerilor, recomandându-le să iasă la vot ”pentru că au pe cine alege”. ”Aceste alegeri sunt momentul fundamental de schimb de generaţii”, a spus Băsescu.

”Eu am deja gândirea omului care a trecut prin toate funcţiile şi cred că aceste alegeri sunt momentul fundamental de schimb de generaţii. Generaţia mea şi-a făcut datoria cât a putut să şi-o facă: România e în NATO; e în Uniunea Europeană, trebuie să vină generaţia care să întregească ţara şi care s-o îndrepte spre prosperitate. Noi atât am putut să facem” a afirmat europarlamentarul Traian Băsescu duminică, după ce şi-a exercitat dreptul de vot.

Băsescu a transmis un mesaj şi pentru alegători, în contextul în care statisticile arată că tinerii au ieşit cel mai puţin la vot: „este momentul lor să iasă la vot, pentru că au pe cine alege”.

Sursa : news.ro

Alegeri prezidenţiale 2019 - A treia zi de vot este în plină desfăşurare în Australia, Asia, Europa şi Africa/ Până la o... Alegeri prezidenţiale 2019 - Norica Nicolai: Dragi români, ridicaţi-vă şi mergeţi la vot...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x