Antena Căutare

Antonescu, despre telefonul dat de Ungureanu lui Ponta: "Diversiune destul de ieftina"

Crin Antonescu, liderul PNL si co-presedintele USL a afirmat despre subiectul telefonului dat de Mihai Razvan Ungureanu lui Victor Ponta ca este vorba despre "o diversiune destul de ieftina", intr-un interviu pentru "Gandul", citat de Mediafax.

"Este o diversiune destul de ieftina si mult prea putin prestigioasa. Stiam de acest telefon, care nu are nimic misterios sau special in el. Probabil a fost dat doar pentru a povesti domnul Ungureanu intr-o emisiune despre chestiunea asta. Eu cred ca timpul unor asemenea trucuri a trecut, pe noi nu ne mai intereseaza, nici pe mine, nici pe Ponta", a subliniat liberalul.

Mihai Razvan Ungureanu a povestit marti seara, in cadrul emisiunii "Sinteza Zilei" faptul ca a vorbit la telefon cu liderul PSD, Victor Ponta. Antonescu a precizat ca nu se asteapta sa fie contactat de Ungureanu si ca oricum acest aspect este "irelevant".

Foto: Intact Images

Roberta Anastase: Ponta minte. Ii sugerez premierului sa-si ia martori la discutiile cu el... Victor Ponta: Nu renuntam la punctul patru, demiterea Robertei Anastase!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei Sambata, 25.05.2024, 15:58
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x