Antena Căutare

Astazi, votul final pe Legea Bugetului pe 2011

Parlamentarii vor da astazi votul final pe legea bugetului de stat pe anul viitor. Lucrarile plenului au fost suspendate azi-noapte, dupa ora unu, adica dupa 16 ore de dezbateri. Si premierul a ramas pana la finalul dezbaterilor pentru a se asigura ca nu se va lua nicio decizie gresita.


Liderul deputatilor PDL a propus inchiderea sedintei in jurul orei 1 si jumatate. Pana la finalul sedintei, parlamentarii au adoptat bugetele ministerelor Dezvoltarii, Internelor, Externelor, Finantelor, Muncii, Agriculturii, Mediului.

"Exista o vointa politica a parlamentarilor de a finaliza bugetul in acest an. ma bucura chiar daca este ora aproape 2 noaptea. Important este ca Romania va avea un buget pe 2011 si administratiile locale vor putea in timp sa-si adopte bugetele", a declarat premierul Emil Boc.

Senatorii au aprobat lista membrilor CSM... Consilierul Elenei Udrea candideaza din nou la primaria Baru...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 1 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Betty Salam
Hello Chef sezonul 7, 1 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Betty Salam Sambata, 01.06.2024, 15:04
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x