Antena Căutare

Cristian Preda: PDL va face "mutarea semnificativa" - premier independent cu guvern politic

Europarlamentarul Cristian Preda apreciaza ca PDL va face mutarea politica semnificativa, "solutia fezabila" fiind cea a instalarii unui premier independent, sprijinit de un guvern politic si de o majoritate "cat mai semnificativa" in Parlament.

Potrivit europarlamentarului PDL, in contextul politic si social actual, exista mai multe solutii.

"Solutia dezirabila, ideala, este cea a unui guvern de larg consens (...)care sa asigure alegeri necontestate", a spus Preda, adaugand insa ca "ma tem ca in clasa politica nu exista resurse pentru a face acest lucru".

"Solutia fezabila" este insa cea a unui guvern cu premier independent, care sa aiba suportul unei majoritati semnificative, a estimat Preda.

"Daca nu se va putea o majoritate de doua treimi, sa fie o majoritate totusi cu un contur", a adaugat europarlamentarul.

Foto: Intactimages

Secretarul general al PDL: Daca intr-o luna Guvernul nu gaseste solutii la problemele oamenilor, atunci sa plece!... PDL: Tara este la ananghie din cauza zapezii, Ponta cere de la caldurica alegeri anticipate...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei Sambata, 25.05.2024, 15:58
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x