Antena Căutare

Dosarul Sterling: Emil Boc a castigat procesul intentat de Calin Popescu Tariceanu

Premierul Emil Boc a castigat definitiv procesul cu fostul prim-ministru al Romaniei, Calin Popescu Tariceanu, privin afirmatiile pe actualul sef al Guvernului le-ar fi facut referitor la dosarul "Sterling".

Tribunalul Bucuresti a respins, miercuri, ca nefondat recursul facut de Calin Popescu Tariceanu impotriva deciziei din iunie 2010 a Judecatoriei Sectorului 5, care de asemenea a respins actiunea facuta de fostul premier impotriva lui Emil Boc. Decizia nu mai poate fi contestata.

In 18 februarie 2009, Tariceanu anunta ca i-a actionat in judecata pe premierul Emil Boc si pe social-democratul Iulian Iancu, pentru afirmatiile lansate la televiziuni despre modul in care el a gestionat cazul Sterling, cerand daune in valoare de 100.000 de lei fiecaruia.

Calin Popescu Tariceanu l-a acuzat pe Emil Boc ca ar fi mintit si ca ar fi dat dovada de rea-credinta in declaratiile sale referitoare la hotararea de Guvern privind concesiunea catre Sterling Resources.

Sursa: Antena3

Foto: Intactimages

VIDEO! Cum incearca PDL sa cumpere voturi in sectorul 3 al Capitalei: Inmormantari ieftine si gratuitati, pentru semnata... Cristian Preda nu exclude demisia din partid: Nu am fost niciodata pe placul "fesenistilor din PDL"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei Sambata, 25.05.2024, 15:58
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x