Antena Căutare

Emil Boc: "In PDL sunt numai oameni intelectuali"

Emil Boc incearca sa repare cu ultimele puteri imaginea PDL sustinand ca “partidul compus numai din oameni intelectuali". Liderul liberalilor a declarat ca niciodata partidul nu a fost impartit in intelectuali si non-intelectuali, precizeaza Mediafax.

"Nimeni nu imparte in PDL partidul in intelectuali si in non-intelectuali. Eu cred ca tot PDL-ul este un partid de intelectuali. Nu se pune in discutie o asemenea afirmatie", a aratat Boc, intr-o conferinta de presa dupa sedinta BPN al PDL.


Deputatul Theodor Paleologu si-a pierdut calmul, astazi, si a scapat cateva remarci deplasate la adresa situatiei din PDL.

"Nu ma intimideaza nimeni in niciun fel. In trecut unii evrei au aflat ca sunt evrei atunci cand le-a spus-o cineva. Unii imi spun ca sunt intelectual intr-un mod incalificabil, baga-mi-as ... in intelectuali", a povestit Paleologu.

foto: Intact Images

Ponta a anuntat candidatul USL de Resita: Mihai Stepanescu... Crin Antonescu: Sorin Frunzaverde este "liberal cu acte in regula"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei Sambata, 25.05.2024, 15:58
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x