Antena Căutare

Orban nu exclude posibilitatea asumării răspunderi pe Legea bugetului, dacă actul normativ nu este adoptat în Parlament până la finalul anului

Premierul Ludovic Orban a anunţat, miercuri, că nu exclude posibilitatea asumării răspunderi pe Legea bugetului, dacă actul normativ nu este adoptat în Parlament până la finalul anului.

Orban a fost întrebat, miercuri, despre asumarea răspunderii pentru Legea bugetului pentru anul 2020 şi a spus că ia în calcul şi această variantă, dar decizia nu a fost luată.

”Există şi această posibilitate, dar, când vom lua o decizie, o să o facem public”, a spus Orban, care a precizat că asumarea răspunderii ”este net superioară din punct de vedere democratic”.

Orban a prcizat că se va ajunge la asumarea răspunderii dacă bugetul nu este adoptat până la 31 decembrie, purtând discuţii cu partidele parlamentare pentru a obţine o majoritate care să susţină proiectul de buget propus de Guvern.

Orban a mai afirmat că există posibilitatea de a convoca o şedinţă de Guvern pentru vineri pentru o primă lectură a Legii bugetului.


Sursa : news.ro

Klaus Iohannis participă, joi şi vineri, la reuniunea Consiliului European la Bruxelles... Orban, despre alegerea primarilor în două tururi: Am constatat că există o majoritatea în Camera Deputaţilor pentru susţ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei Sambata, 25.05.2024, 15:58
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x