Antena Căutare

Replica lui Antonescu: Sfarsitul mandatului il va gasi ghemotoc pe Basescu

Crin Antonescu a oferit miercuri seara o replica la discursul anterior al premierului Mihai Razvan Ungureanu, din emisiunea "Sinteza Zilei". "Basescu intra la apa cu mesajul sau politic", a spus Antonescu.

"Domnul Ungureanu a fost extrem de surprins de protestele de strada. Dar nu ne-a spus domnul Ungureanu cum a ajuns prim-ministru. Si pe cine reprezinta ca prim-ministru? [...] Romania este singurul stat al carui Guvern este santajat de unul dintre componentele sale, de un partid care functioneaza in spatele sau. Este singurul stat santajat din interior", a afirmat penelistul.

Crin Antonescu: Romania nu are in continuare prim-ministru

Crin Antonescu a atras atentia si asupra situatiei in care se gaseste actualul presedinte al Romaniei, Traian Basescu, care, conform penelistului, a "intrat la apa" in plan politic.


"Traian Basescu nu mai poate nimic nou. Spune lucruri rasuflate, lucruri care nu tin de preocuparea unui presedinte. Lucruri pe care le repeta micsorandu-se. Sfarsitul mandatului il va gasi ghemotoc. Intra la apa cu mesajul sau politic. A ajuns la statura unui mic intrigant. Traian Basescu minte deja la nivel de stat in legatura cu schimbarea lui Emil Boc. [...] Am cheltuit cate miliarde de euro s-au bagat in buzunarele nerusinate ale apropiatilor de partid. [...] Sigur, circula bocitoare platite, ca domnul Lazaroiu care spune ca USL-ul este la 38% in sondaje. Avem insa foarte multe probleme de lucrat, de gandit", a mai spus Antonescu.

Crin Antonescu: Am ras cu totii de "telefonul" lui Ungureanu catre Ponta


Foto: Intact Images

Premierul Ungureanu a cerut demisia directorului CNADNR, Daniela Draghia... Crin Antonescu: Am ras cu totii de "telefonul" lui Ungureanu catre Ponta...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x