Antena Căutare

Sebastian Lazaroiu: USL va obtine un esec rasunator la locale

Fostul consilier prezidential si ministru al Muncii a facut predictii sumbre la adresa USL-ului, in cadrul alegerilor locale care vor avea loc pe 10 iunie. USL va inregistra un esec rasunator la locale: in jur de 37%, a spus acesta la RFI.

Lazaroiu spune ca cele doua partide vor candida separat la alegerile parlamentare, dupa ce vor intregistra un esec la locale. In opinia sa democrat-liberalii au facut o mare greseala ca nu au decis sa candideze intr-o alianta la locale, eventual cu UNPR.

"Doar PSD-ul il vad la guvernare, USL-ul nu. Nici nu va exista USL la parlamentare, o sa vedeti, pentru ca de fapt esecul PDL-ului, care va lua cu 2 in fata, ceea ce pentru un partid mare nu e neaparat un succes, va fi cu mult umbrit de esecul USL-ului. Dar esecul USL-ului si l-au definit ei singuri, e un esec care vine din constructie. Cand ai spus : "facem USL-ul, sa luam 50% plus 1" si la locale iei nu stiu eu zic in jur de 37%, acesta-i un esec rasunator. Va fi atat de rasunator, incat nici nu mai conteaza ca PDL-ul ia 22%, ca UNPR-ul ia 4%", afirma fostul consilier prezidential.

Foto: Intact Images

VIDEO! Ultima inregistrare a lui Mihail Boldea inainte de fuga din tara... VIDEO! Mircea Badea: “Ponta nu cred ca e anti-Basescu. Antonescu, sigur e”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x