Antena Căutare

Victor Ponta: "In perioada imediat urmatoare, cine va ridica sabia, de sabie va muri"

Premierul Victor Ponta a declarat, dupa anuntarea rezulatelor exit-poll-urilor, duminica seara, ca isi asuma responsabilitatea de a conduce in continuare Guvernul USL si ca de maine vor incepe discutiile cu UDMR pentru o majoritate constitutionala.

"In aceasta seara speciala as vrea sa incept multumind tuturor romanilor care si-au exprimat dreptul de vot si care au votat cu gandul la viitor si nu la trecut. (...) Am castigat o batalie extrem de importanta. Dupa cele cateva momente de bucurie, de maine trebuie sa ne apucam din nou de treaba", a declarat Ponta.

"Imi asum responsabilitatea sa tratez cu respect opozitia, cu toate ca noi nu am fost tratati cu respect cand ne aflam in opozitie. (...) Dorinta USL este de a considera ca aceasta zi a pus capat unui razboi care a daramat Romania in ultimii ani. In perioada imediat urmatoare, cine va ridica sabia, de sabie va muri".

"Avem un avantaj urias, de maine putem discuta despre proiecte pentru o perioada de cel putin 4 ani. Avem misiunea de a forma un Guvern pentru toti romanii, pentru cei care au votat USL sau nu. Este un an in care trebuie sa depasim lupta politica, sa facem loc ratiunii", a mai spus premierul.

"In urma cu cateva minute am vorbit cu domnul Kelemen Hunor si mi-a confirmat faptul ca de maine vom incepe discutiile pentru a avea o majoritate constitutionala".

FOTO: Intact Images


Crin Antonescu: "Anul 2012 a fost anul victoriei impotriva regimului Basescu"... Gafa colosala! Vasile Blaga s-a incurcat in declaratii...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei Sambata, 25.05.2024, 15:58
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x