Antena Căutare

VIDEO! Demisia premierului nu-l multumeste pe Badea: "Jos Boc e pentru prosti!"

Mircea Badea a explicat in emisiunea "In gura presei" motivul care a dus la demisia premierului Emil Boc.

"Deocamdata vorbim despre Basescu, ca despre Razvan Ungureanu nu prea avem ce vorbi, adica nu e el important in treaba asta. Basescu a zis hai sa le mai dau astora ceva. N-a mers Baconschi, taxa auto n-a mers nici asta. Bine ma, jos Boc. Hm? Bun, jos Boc. Adica jos Boc e pentru prosti. [...] Tema principala este Basescu Traian pentru ca a raspuns de abia astazi revendicarilor celor aflati in strada", a spus Badea.

Badea a vorbit si despre noul premier.

"Da, da a scris carti. Si ce? Carti a scris si Cartianu. Da, da a citit. Bun, faptul ca n-a stat la Levantul 4 ani e bine", a mai spus Mircea Badea.

Realizatorul a comentat si o eventuala remaniere a Elenei Udrea, ministrul MDRT.

"Credeti ca i-o pofti sufletelul doamnei Udrea sa iasa din Guvern? Eu nu cred, dansa parea astazi chiar vesela. Sigur, e o doamna. Si in interior este mobilata cu ... emotivitatea specifica. Astazi ma uitam la Udrea si hahaia basist. Bine, dansa e prea stilata. Dar o incerca rasul. Vazand cat e de vesela am crezut c-o desemneaza pe dansa. Dar nu cred ca are atata incredere in ea Basescu", a incheiat Badea.



Foto: A1.ro

Votul de investitura pentru noul Guvern va avea loc joi... UPDATE! Negocieri pentru noul Guvern: Ungureanu vrea sa prezinte marti seara lista propusa...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei Sambata, 25.05.2024, 15:58
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x