Antena Căutare

Voinescu, despre Lazaroiu: Excentric ca Lady Gaga

Sever Voinescu il compara pe fostul consilier prezidential si ministru al Muncii, Sebastian Lazaroiu, cu Lady Gaga. Purtatorul de cuvant al PDL se refera astfel la declaratiile lui Lazaroiu conform carora Basescu ar demisona daca Opozitia ar fi de acord cu modificarea Constitutiei.

"Dorinta sa de a uimi are ceva mai degraba specific show-businessului decat analizei politice dar, de cand s-a inventat talk-showul politic, nu a devenit si politica un show? Probabil ca dl Lazaroiu, vizionar cum il stim, face astazi ceea ce analistii vor face in viitor in mod obisnuit. Asa cum Lady Gaga socheaza cu cate ceva la fiecare aparitie si a devenit superstar in domeniul ei, analistul politic va trebui sa propuna cele mai nastrusnice si colorate ipoteze ca sa devina superstar in domeniul lui. In prezent, insa, dl Lazaroiu pare un pic excentric", a comentat Voinescu.

Pedelistul dezminte astfel varianta mutarii alegerilor in 2013 si ofera 3 motive pentru care presedintele nu ar trebui sa-si prezinte demisia.

"Eu cred ca presedintele nu trebuie sa demisioneze si ca alegerile nu trebuie duse sub nici un motiv in 2013. Niciodata in PDL nu s-a discutat despre asa ceva si partidul se pregateste de alegeri pentru acest an, dupa calendarul firesc, stiut de toata lumea: iunie, locale si noiembrie, parlamentare. [...] 1. Avem un guvern nou si oamenii par a fi dispusi sa investeasca cu increderea lor acest cabinet - dupa prerea mea asta e marea veste politica a momentului. Sincer, m-am temut ca romanii au intrat intr-o asemenea stare de refuz, incat resping orice li s-ar oferi. Dar, a mia oara, se dovedeste ca poporul e imun la propaganda voiculesciana. Iata-i pe oameni dispusi, admirabil, sa sustina cabinetul Ungureanu. Orice discutie despre demisia presedintelui in acest moment e defavorabila acestui guvern care are atat de multe de facut in atat de scurt timp. Mai precis, orice discutie despre demisia presedintelui acum va zgudui serios sustinerea politica a dlui Ungureanu", argumenteaza Voinescu.


Foto: Intact Images

PSD a publicat lista oficialilor de la intalnirile delegatiei conduse de Victor Ponta in SUA... Solutiile USL pentru "Clasa 0" mai buna: Parintele decide, curriculum si infrastructura...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x