Antena Căutare

Cutremur neobişnuit în această dimineaţă! Epicentrul şi adâncimea la care s-a produs sunt îngrijorătoare

Cutremur în România. Seismul s-a produs miercuri dimineaţă, 17 octombrie 2018, conform Institutului Național de Cercetare-Dezvoltare pentru Fizica Pământului.

Cutremur în România. Seismul s-a produs miercuri dimineaţă, 17 octombrie 2018, conform Institutului Național de Cercetare-Dezvoltare pentru Fizica Pământului.

Conform sursei citate, cutremurul s-a produs la ora 06:55:09, în judeţul Ialomiţa, la o adâncime de de 8 kilometri şi a avut o magnitudine de 2,6.

Cutremurul s-a produs într-o zonă în care activitatea seismică nu este caracteristică. Adâncimea este şi ea neobişnuită.

Cel mai puternic cutremur din acest an a avut loc în 25 aprilie. Cutremurul a avut magnitudinea 4,6 şi s-a înregistrat în apropierea următoarelor oraşe: Covasna (12 kilometri), Întorsura Buzăului (25 de kilometri), Târgu Secuiesc (27 de kilometri), Nehoiu (35 de kilometri) şi Sfîntu Gheorghe (52 de kilometri).

Articolul continuă după reclamă
Se fac angajări MASIVE! Nu e nevoie de studii sau experiență și se câștigă BINE! Ce trebuie să faci... ULTIMĂ ORĂ! Fiul lui Miron Cozma a provocat un ACCIDENT în Timișoara...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 1 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Betty Salam
Hello Chef sezonul 7, 1 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Betty Salam Sambata, 01.06.2024, 15:04
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x