Antena Căutare

A fost cutremur în România, într-o zonă neobișnuită. Este al treilea seism înregistrat în ultimele 48 de ore

Un nou cutremur s-a produs în România și a fost înregistrat în județul Brașov, la o adâncime de doar 3 kilometri, anunță Institutul Național de Fizică a Pământului (INFP).

Un nou cutremur s-a produs în România și a fost înregistrat în județul Brașov, la o adâncime de doar 3 kilometri, anunță Institutul Național de Fizică a Pământului (INFP).

Seismul a avut magnitudinea mică, de 2,3 grade pe scara Richter, însă pune probleme din pricina faptului că s-a produs la suprafață.

Al treilea cutremur în ultimele 48 de ore

Luni, pe 23 septembrie, au avut loc două cutremure la diferență de cinci minute.

Primul seism s-a produs la ora 19:37, în județul Buzău și a fost înregistrat cu 2,4 pe scara Richter, la o adâncime de 116 kilometri. Cel de-al doilea cutremur s-a produs în Buzău, la ora 19:42, în județul Vrancea, fiind înregistrat cu 3.3 pe scara Richter, la o adâncime de 136 de kilometri.

Cel mai puternic cutremur de anul acesta s-a produs pe 3 septembrie, în judeţul Vrancea, cu magnitudinea de 4,5 grade pe Richer.

Întârzieri ale metrourilor, după ce o persoană a căzut pe calea de rulare în staţia Aurel Vlaicu... Dezastru! Declarația șocantă a unui bărbat din Constanța: „Băgam degetele, îmi era milă să intru, plângeau...”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x