Antena Căutare

A murit călcat de mașină, dar și-a salvat familia. Bărbatul abia devenise tătic

A încercat să își salveze familia, însă el a decedat strivit de roțile mașinii. Bărbatul în vârstă de 30 de ani și-a riscat viața pentru fiica sa de câteva luni, soție și soacră. 

A încercat să își salveze familia, însă el a decedat strivit de roțile mașinii. Bărbatul în vârstă de 30 de ani și-a riscat viața pentru fiica sa de câteva luni, soție și soacră.

Bărbatul se afla la volanul mașinii în momentul în care a simțit un miros de fum. Acesta a coborât din mașină, însă a uitat să tragă frâna de mână și mașina s-a pus în mișcare.

În apropierea locului unde s-a produs incidentul se afla o râpă, astfel bărbatul a încercat cu toată forța să tragă autovehiculul dar fără nicio șansă de câștig. Bărbatul a fost prins sub roțile mașinii și a decedat pe loc.

„Unde te-ai dus tu dragu' mamei şi m-ai lăsat cu inima ruptă în două. M-ai lăsat cu sufletul îndurerat. Vino înapoi la mama ta şi la familia ta. Mama te aşteaptă!!!”, a scris mama bărbatul pe o rețea de socializare.

Bărbatul a devenit tată în urmă cu câteva luni, iar simțul părintesc dar și iubirea l-au făcut să își dea viața pentru a-și salva familia.

„Ieri, 21 august, poliţiştii au fost sesizaţi prin SNUAU 112 că o persoană a rămas încarcerată sub un autoturism, pe raza localităţii Cetăţele. Poliţiştii din Şişeşti s-au deplasat de urgenţă la locul indicat, împreună cu un echipaj SMURD care, din păcate, a constatat decesul persoanei. Poliţiştii au stabilit că este vorba despre un bărbat de 30 ani, din Baia Mare, care a fost transportat la morga spitalului pentru efectuarea necropsiei şi stabilirea cu exactitate a cauzelor decesului. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de ucidere din culpă”, a declarat Florina Meteş, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Maramureş.

Rudele morților de la Săpoca dau lovitura de grație! Detaliul scăpat din vedere de autorități!... Loviți de o creangă în timp ce se jucau în parc. Doi copii din Bârlad au ajuns la spital cu traumatisme și fracturi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x