Antena Căutare

A murit Naum Ciomu. Doctorul a devenit celebru după ce i-a tăiat organul reproducător unui pacient

Medicul Naum Ciomu s-a stins din viață luni, 18 aprilie 2022. Anunțul a fost făcut de clinica în care făcea consultații. Doctorul Ciomu a devenit cunoscut în urma unul scandal, după ce a secționat organul reproducător al unui pacient, în timpul unei operații.

doctorul naum ciomu cu ochelari si camasa alba
Medicul Naum Ciomu s-a stins din viață luni, 18 aprilie 2022. Anunțul a fost făcut de clinica în care făcea consultații. Doctorul Ciomu a devenit cunoscut în urma unul scandal, după ce a secționat organul reproducător al unui pacient, în timpul unei operații. | Captura Observator

”Începem săptămâna cu o veste tristă Domnul Doctor Ciomu Naum Niculae a plecat în lumea cea fără de dor.

Dumnezeu să-l odihnească în pace!

A fost un luptător,un spirit tânăr, un medic cu o experiență și memorie monumentală, un coleg minunat pe care nu-l vom uita.

A fost o onoare pentru noi să ne fie coleg și mentor. Condoleanțe familiei și celor apropiați”, a scris Centrul Medical Ghencea.

Cauza morții nu a fost dezvăluită de către clinica unde dr. Naum Ciomu acorda consulatații.

Citește și: Ciomu, doctorul care i-a taiat organul genital unui pacient, poate profesa din nou

A murit doctorul Naum Ciomu. Cum a ajuns în atenția publică

În 2004, în timpul unei operaţii de extirpare a unui testicul malformat, operaţie cu grad mediu de dificultate, doctorul Naum Ciomu i-a secţionat penisul pacientului Ion Jiga în trei bucăţi.

Pacientul şi-a pierdut atunci funcţia urinară, iar medicii au fost nevoiţi să-i monteze o sondă.

Curând, informațiile au ajuns și în presă, iar de acolo medicul a devenit cunoscut. Șase luni mai târziu de la incident, medicului Naum Ciomu i-a fost retras dreptul de liberă practică.

„În chirurgie, sunt și accidente, și incidente, și bucurii”, le spunea atunci jurnaliștilor medicul Ciomu.

Citește și: Jazmyn Forrest a investit 60.000 de lire sterline pentru a se transforma complet. Ce trăsături avea înainte

Cum dr. Ciomu nu a mai putut opera, a continuat să acorde consultaţii şi să predea la Universitatea de Medicină din Bucureşti.

Abia 11 ani mai târziu, în anul 2015, victima dr. Ciomu a ajuns din nou pe masa de operaţie, pentru a-i putea fi reconstruit organul genital.

Bărbatul a primit și o despăgubire în valoare de 500.000 de euro, o parte din bani fiind investiți în tratamentele medicale de care a avut nevoie după ce a fost mutilat.

Naum Ciomu a terminat Facultatea de Medicină Generală IMF Bucureşti în 1973 şi era doctor în ştiinţe medicale din 1996.

O bunicuță din Mariupol a înduioșat internetul. Nu a putut să-l părăsească și a fugit cu cocoșul VIDEO... Rețetă de ciorbă de miel tradițională. Secretul celei mai bune ciorbe de Paște...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x