Antena Căutare

Acces Direct. Vulpița nu vrea casa primită cadou!: E greu să o iei de la zero

Au zis că vor să muncească şi nu au glumit deloc! Soţia-vulpiţă şi Viorel şi-au suflecat mânecile şi au trecut la treabă. Ea s-a luat la trântă cu ordinea şi curăţenia, el cu tăvile şi farfuriile! Unde? În restaurantul lui chef Amalia.

Viorel spune că ieri a fost sunat de o doamnă care i-a spus că viaţa Veronicăi este in pericol. Un bărbat, care stă zilnic la magazinul de sus şi care îşi tot schimbă maşinile ar vrea să o omoare pe Veronica. Tot aceea femeie i-ar fi spus lui Viorel că acel bărbat ar vrea s-o scoată la produs.

Spune că dacă Veronica s-ar intoarce în sat, ar putea să îşi găsească sfârşitul.

Apoi, Viorel spune că a fost sunat de dimineaţă de primarul din sat, care i-a spus acelaşi lucru. Să fie atent, pentru că cineva, un bărbat vrea să o şteargă pe Viorica de pe faţa pământului. Îi este teamă pentru viaţa Veronicăi.

Veronica şi Viorel Stegaru sunt căsătoriţi legal de aproape 5 ani. Au împreună o fetiţă de 2 ani. Cei doi s-au cunoscut la biserica, pe când tanara avea 17 ani. Veronica a trăit intr-o familie violenta, care o bătea. Viorel a vrut sa o ajute și sa o scape din ghearele familiei, cu care s-a certat de nenumărate ori. Părinții lui Viorel l-au acuzat ca el le-a sechestrat fata. Veronica spune ca nu vorbește in acest moment cu cei din familia ei, pentru ca aceștia ar fi încercat sa o omoare prin înec.

Sorina Manelista, momente de groază! Casa cântăreței a fost cuprinsă de flăcări (FOTO)... Acoperiş smuls şi termoizolaţie desprinsă de pe faţada unui imobil la Râmnicu Vâlcea, din cauza vântului puternic...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei Sambata, 25.05.2024, 15:58
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x