Antena Căutare

Accident cu cinci masini pe DN1B, Prahova: Cinci morti si 4 raniti

Grav accident petrecut luni dupa-amiaza pe DN1B, in apropierea localitatii prahovene Bucov, informeaza autoritatile locale, citate de Mediafax.

UPDATE 19.52: Doi dintre ranitii in accidentul produs luni la Bucov au decedat la Spitalul Judetean Ploiesti in urma ranilor extrem de grave suferite. Bilantul tragediei produsa langa Ploiesti a ajuns astfel la cinci morti, alte patru persoane fiind in continuare internate in stare critica.




Trei persoane si-au pierdut viata, ramanand incarcerate si alte sase au fost grav ranite, fiind transportate de urgenta la o unitate spitaliceasca.

Mai multe echipaje ale Politiei dirijeaza traficul pe sensul de mers Buzau - Ploiesti al DN 1 B, unde se circula cu dificultate din cauza accidentului.

De asemenea, Politia Prahova a mai precizat ca in accident au mai fost implicate si alte persoane, insa acestea au suferit rani usoare si nu a fost necesara transportarea lor la spital.



Foto: Intact Images

Noua Unitate de Primiri Urgente a Spitalului Universitar de Urgenta Bucuresti, record de salvari... Untitled stire...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei Sambata, 25.05.2024, 15:58
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x