Antena Căutare

Accident grav pe Autostrada București-Pitești! Traficul a fost oprit

Accident petrecut în cursul după-amiezii de luni, pe Autostrada București-Pitești! Traficul rutier a fost restricționat în zona incidentului.

Accident petrecut în cursul după-amiezii de luni, pe Autostrada București-Pitești! Traficul rutier a fost restricționat în zona incidentului.

Traficul rutier pe Autostrada Bucureşti - Piteşti este oprit luni în zona localităţii Căteasca, judeţul Argeş, pe sensul de mers către Piteşti, după ce două maşini s-au ciocnit. În urma impactului o persoană a fost rănită.

Centrul Infotrafic anunţă că pe Autostrada A1 Bucureşti-Piteşti, la kilometrul 93+500, în zona localităţii Căteasca, judeţul Argeş, pe sensul de mers către Piteşti, a avut loc un accident rutier, în care au fost implicate două autoturisme.

Acestea au intrat în coliziune faţă-spate ca urmare a nepăstrării distanţei de siguranţă, arată news.ro.

”Evenimentul s-a soldat cu rănirea uşoară a unei persoane. Circulaţia rutieră este oprită pe cele două benzi ale sensului de mers pe care s-a produs accidentul, pentru efectuarea cercetării locului faptei”, anunţă Infotrafic.

O nouă înșelătorie a apărut în România! Autoritățile sunt în alertă... Momentul teribil în care două mașini s-au ciocnit pe E85, surprins de o cameră de bord! PATRU OAMENI au MURIT! Atenție, ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x