Antena Căutare

Alertă alimentară! Mega Image retrage de la vânzare un produs popular, mai ales în preajma sărbătorilor

Mega Image retrage de la vânzare un produs alimentar căutat de români cu precădere în preajma sărbătorilor. Clienților li se recomandă să nu îl consume.

colaj bărbat în cămașa și sacou în fața unui raft cu ciocolată dintr-un supermarket și un semnal de alarmă roșu
Alertă alimentară! Produs retras de pe rafturile magazinelor Mega Image | Shutterstock

Sărbătorile bat la ușă, ia rormânii încep să-și facă cumpărăturile pentru cadouri și masa de sărbători. Un produs alimentar dulce, cumpărat adesea de români și consumat mai ales de către copii, este retras de la vânzare în supermarketurile Mega Image.

Alertă alimentară! Mega Image retrage de la vânzare un produs popular

A fost tras un nou semnal de alarmă! Alertă alimentară în privința unui produs alimentar dulce. Potrivit unei surse, NSVSA a anunțat retragerea de pe rafturile magazinelor a mai multor loturi.

Citește și: Alertă alimentară! Un lanț de magazine scoate de la vânzare un produs care ar putea conține bucăți de plastic

Mega Image a anunțat că retrage de pe rafturile magazinelor un sortiment de bomboane de pom. Aceste bomboane sunt „Milka Bomboane Pom cu Oreo” de 300 de grame. Potrivit informațiilor, produsul nu ar fi etichetat corespunzător și nu ar prezenta toate informațiile obligatorii în limba română.

Nume produs: MILKA BOMBOANE POM CU OREO 300G

Număr lot: ZCT0232641; ZCT0232642

Termen de valabilitate: 31.03.2024

Citește și: Alertă alimentară! A fost găsită telemea cu E.Coli, Stafilococ și Salmonella

Mega Image a transmis că a retras de la vânzare produsul MILKA BOMBOANE POM CU OREO300G cu numere de lot ZCT0232641; ZCT0232642 cu termenul de valabilitate: 31.03.2024.

Retragerea produsului de pe piață și rechemarea acestuia de la consumatori au fost declanșate la solicitarea furnizorului, având în vedere ca nu prezintă toate informațiile obligatorii în limba romana, alergeni: lapte, grâu, soia, alune de pădure.

Citește și: Alertă alimentară! File de somon, retras dintr-un celebru lanț de hipermarketuri. Ce trebuie să știe consumatorii

Cei care au achiziționat deja bomboane din lotul respectiv sunt rugați să nu le consume. Ei pot returna produsele, însoțite de bonul fiscal, până la data de 17.11.2023 în magazinele de unde le-au cumpărat.

„Considerând că sănătatea consumatorilor este cea mai importantă, Mega Image solicita clienților să NU consume produsele cu loturile mai sus menționate și roagă cu amabilitate să le distrugă sau să le returneze la punctul de vânzare din care s-a achiziționat produsul. Este necesara prezentarea bonului fiscal.

Citește și: Hello Chef, sezon 2, episod 3. Rețeta de "bomboane" de pui servite cu piure și sos de ardei copt. Ingrediente și mod de preparare

Consumatorii sunt rugați să returneze produsul cu datele menționate mai sus pana la data de 17.11.2023. Le cerem scuze clienților noștri pentru neplăcerea creată și îi asigurăm că monitorizăm permanent calitatea și siguranța produselor noastre”, au transmis reprezentanții lanțului de magazine.

Este foarte important ca produsele respective să nu fie consumate, mai ales de cei care știu că suferă de anumite alergii. Nefiind specificate toate ingredientele, consumatorii este foarte posibil să-și pună viața în pericol.

Cei care au copii trebuie să fie foarte atenți ca cei mici să nu aibă acces la respectivele produse, astfel că trebuie distruse sau returnate imediat în magazinele de unde au fost achiziționate.

Citește și: Rețetă de tort Raffaello și bomboane Raffaello, cu mult cocos și migdale

Bomboanele nu trebuie lăsate la îndemâna copiilor, însă nici adulții nu trebuie să neglijeze aceste avertismente venite din partea NSVSA.

Vezi mai multe ştiri de ultimă oră pe observatornews.ro

Rezultate Loto 5 noiembrie 2023. Numerele câștigătoare duminică la 6/49, Joker, 5/40, Noroc, Super Noroc și Noroc Plus... Sfaturi pentru Black Friday 2023 de la ANPC. La ce să fii atent când faci cumpărături la reducere...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x