Antena Căutare

Andrei Placinta se considera victima: "Nu sunt talhar, ci filosof"

Andrei Placinta, fiul senatorului Sorina Placinta, acuza din arest. Tanarul vrea sa dovedeasca faptul ca este la randul lui o victima a incidentului pentru care a fost retinut de procurori. Acesta a sustinut, marti, in fata magistratilor ca nu este talhar, "ci filosof".

Andrei Placinta a trecut miercuri pe la Spitalul Universitar din Bucuresti si pe la Institutul de Medicina legala. Vizitele medicale ar urma sa-l ajute sa formuleze la randul lui o plangere impotriva barbatului care tras cu pistolul cu bile asupra lui si l-a ranit la mana. Certificatele medicale obtinute ar putea, asadar, sa fie conexate la dosarul in care Andrei Placinta este acuzat de tentativa de omor.

Pana atunci, fiul senatorului Sorina Placinta va ramane in continuare in arestul politiei. Decizia a fost luata, marti, de catre judecatorii Curtii de Apel. Acestia au respins, astfel, recursul depus de Andrei Placina.

"Nu am nevoie sa fur"

Potrivit Libertatea, Andrei Placinta a sustinut in fata magistratilor ca are alte preocupari decat violenta.

"Am o situatie materiala buna si nu am nevoie sa fur. Nu sunt talhar, ci filosof", a declarat fiul fostului ministru al Tineretului.

"Am alte preocupari decat violenta. Am fost olimpic la matematica, iar acum sunt student cu bursa la Facultatea de Filosofie", a mai spus Andrei Placinta.

Avocatii tanarului au prezentat instantei documente care atesta ca telefonul mobil al iubitei, de a carui talharie este acuzat, e de fapt platit de o firma a mamei sale. Cu toate acestea, fiul senatorului Sorina Placinta nu i-a convins pe magistrati, astfel ca isi va petrece Sarbatorile dupa gratii.

IOnica Morosanu l-a enervat pe Razvan Simion... 20 de milioane de lei de la buget pentru construirea Catedralei Mantuirii Neamului...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x