Antena Căutare

Angajate, surprinse cu camera ascunsă în timp ce agresau fizic o bătrână de 94 de ani FOTO

Angajate, surprinse cu camera ascunsă în timp ce abuzau fizic de o bătrână de 94 de ani

Angajate, surprinse cu camera ascunsă în timp ce agresau fizic o bătrână de 94 de ani FOTO Galerie
Angajate, surprinse în timp ce agresau fizic o bătrână într-un azil

Trei angajate ale unui azil de bătrâni au fost surprinse de familia unei vârstinice de 94 de ani în timp ce o agresau fizic pe aceasta. Imaginile au fost surprinse cu camera ascunsă.

Familia lui Paniben Shah, în vârstă de 94 de ani au pus o cameră ascunsă în camera bătrânei care suferea de demență, după ce starea ei s-a înrăutățit. Imaginile au arătat cum staff-ul care trebuie să o îngrijească o abuzau pe femeie, atât fizic, cât și verbal, amenințând-o și lovind-o și chiar stropind-o cu apă fierbinte.

Nepotul bătrânei a declarat: ”Nu ne venea să credem. Părea totul atât de... profesionist. Este orobil să mă gândesc cât a suferit din cauza acestor femei.

Angajate, surprinse cu camera ascunsă în timp ce agresau fizic o bătrână de 94 de ani FOTO

Cele trei femei care au agresat-o pe bătrână au fost închise pentru cinci, respectiv patru ani, după ce au pledat vinovate.

Tehnici de combatere a stresului la locul de muncă... Cel puţin 49 de morţi, inclusiv familii întregi, în cutremurul din Albania, soldat cu mii de deplasaţi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x