Antena Căutare

Schimbare de manifestare a COVID-19, în România! Managerul Institutului Marius Nasta, avertisment! „E o altă formă de boală”

O schimbare de manifestare a bolii COVID-19 a apărut, în România, în ultima săptămână, a avertizat  managerul Institutului Marius Nasta, doctorul Beatrice Mahler.

Schimbare de manifestare a COVID-19, în România! Managerul Institutului Marius Nasta, avertisment! „E o altă formă de boală”
Schimbare de manifestare a COVID-19, în România! Managerul Institutului Marius Nasta, avertisment! „E o altă formă de boală” | profimediaimages.ro

Medicul a spus că la Institutul Marius Nasta din Capitală, numărul cazurilor severe de infectare cu coronavirus a crescut mult și că peste 40% dintre pacienții internați au nevoie de oxigen.

„La cazurile internate la Marius Nasta nu avem persoane asimptomatice și a crescut foarte mult numărul pacienților severi.

Cam 40% dintre pacienți au forme severe, cu o saturație scăzută, care necesită oxigen. E o schimbare de formă de boală pe care am întâlnit-o din ultima săptămână”, a spus Beatrice Mahler, potrivit digi24.ro.

Când se va termina, de fapt, pandemia de coronavirus! Un cercetător contrazice OMS! „Nu va fi deloc ca în cazul gripei spaniole, ce a omorât 50.000.000 de oameni, în doi ani”

În plus, cei a căror situație se agravează nu au o vârstă înaintată, a spus ea, adăugând că media de vârstă este în jur de 50 de ani.

„Lăsați-o, n-o omorâți! E plină de sânge!” O femeie, bătută de un cuplu, pentru că și-a apărat copilul, în județul Cluj!... Vaccinul pentru COVID-19, obligatoriu, în România? Cine sunt primii oameni care îl vor primi. Alexandru Rafila: „Va exis...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei Sambata, 25.05.2024, 15:58
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x