Antena Căutare

Braşov: Agent de poliţie prins în flagrant când lua mită

Un agent de la Poliţia Rutieră Braşov a fost reţinut pentru 24 de ore, după ce a fost prins în flagrant când lua mită de la un şofer pentru a nu-şi exercita atribuţiile de serviciu.

Un agent de la Poliţia Rutieră Braşov a fost reţinut pentru 24 de ore, după ce a fost prins în flagrant când lua mită de la un şofer pentru a nu-şi exercita atribuţiile de serviciu.

”La data de 14.10.2019, Parchetul de pe lângă Tribunalul Braşov, a dispus reţinerea unui agent de poliţie din cadrul Biroului Rutier al Politiei municipiul Braşov, pe o durata de 24 de ore, pentru săvârşirea infracţiunilor de trafic de influenţă şi luare de mită”, a transmis, luni, Direcţia Generală Anticorupţie.

Sursa citată a precizat că un bărbat a apelat linia call center anticorupţie 0800.806.806 a Direcţiei Generale Anticorupţie, sesizând faptul că un agent de poliţie i-a solicitat o suma de bani pentru a nu-şi îndeplini îndatoririle de serviciu.

”Ca urmare a denunţului, în noaptea de 13/14 octombrie a.c., ofiţerii Direcţiei Generale Anticorupţie - Serviciul Judeţean Anticorupţie Brasov, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Braşov, l-au prins în flagrant pe agentul de poliţie, după ce a primit de la un denunţător suma de 1.000 de lei pentru a-l sprijini in scopul exercitării în continuare a dreptului de a conduce şi pentru a interveni pe lângă lucratori din cadrul Serviciului Judeţean Medicină Legală Braşov în sensul neîntocmirii buletinului de analiză toxicologică cu rezultat 0% g/l alcool în sânge, în condiţiile în care, anterior, denunţătorul fusese implicat într-un accident rutier soldat cu victime”, a mai transmis DGA.

Suspectul urmează să fie prezentat, luni, Tribunalului Braşov cu propunere de arestare preventivă.

DGA a precizat că au existat şi cazuri de poliţişti din Braşov care au denunat intenţia unor cetăţeni de a-i mitui.

Sursa : news.ro

Ce se întâmplă cu polițistul care s-a împușcat în cap, într-un apartament din Caracal. Medicii, extrem de rezervați: ”E ... Prins în timp ce încerca să mituiască doi polițiști! Bărbatul cu dublă cetețenie a prezentat un permis de conducere fals...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei Sambata, 25.05.2024, 15:58
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x