Antena Căutare

Buzău: Tânără însărcinată în şase săptămâni, infectată cu coronavirus/ Femeia a venit din Anglia şi era într-un centru de carantină

O tânără însărcinată în 6 săptămâni, diagnosticată cu coronavirus, a fost internată la Spitalul Municipal din Râmnicu Sărat. Femeia a fost preluată dintr-un centru de carantină unde era cazată după ce a venit din Anglia.

Potrivit autorităţilor din Buzău, tânăra însărcinată în 6 săptămâni a fost internată, în noaptea de luni spre marţi, în Spitalul Municipal din Rm. Sărat, unitate de suport pentru tratarea cazurilor de COVID-19.

Ea fost preluată din centru de carantină unde era izolată începând cu 26 aprilie, atunci când împreună cu soţul ei a venit din Anglia. Pe data de 2 mai, cei doi soţi au început să prezinte semne de boală, astfel că au fost testaţi.

Testul femeii a fost pozitiv, dar în cazul bărbatului testul este incert, fiindu-i prelevate din nou teste ale căror rezultate sunt aşteptate marţi sau miercuri.

Tânăra gravidă este simptomatică. Ea este cel de-al 42 caz pe care-l înregistrează la acest moment judeţul Buzău.

Marţi a fost confirmat şi al 43-lea caz de infectare cu coronavirus, la o femeie de 68 de ani care a fost preluată de la Secţia de Pneumoftiziologie a Spitalului Judetean Buzau, cu salvarea, şi a fost transferată la Spitalul Victor Babeş din Bucuresti.

Autorităţile au precizat că aşteaptă în continuare rezultatele de la alţi 25 de cetăţeni din cartierul Poştă, aflat în carantină după confirmarea a 20 de cazuri de infectare.

Sursa : news.ro

Dâmboviţa: Subofiţer ISU, condamnat definitiv la 5 ani de închisoare pentru luare de mită/ El a primit bani pentru a nu ... Cutremur în România, marți dimineață! Ce magnitudine a avut seismul și unde s-a simțit...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x