Antena Căutare

Carne și alte alimente cu rugină și mizerie în Capitală! Pericol uriaş pentru oameni

Alimente expirate, ţinute în mizerie ori spălate în chiuvete pline de rugină au fost descoperite de inspectorii de la Protecţia Consumatorului, într-o cunoscută piaţă din Capitală. Peste o tonă de astfel de produse periculoase au retras autorităţile de la vânzare.

Alimente expirate, ţinute în mizerie ori spălate în chiuvete pline de rugină au fost descoperite de inspectorii de la Protecţia Consumatorului, într-o cunoscută piaţă din Capitală. Peste o tonă de astfel de produse periculoase au retras autorităţile de la vânzare, iar cinci firme au fost închise pentru o jumătate de an.

Un strat gros de mizerie şi rugină se ascundea sub carnea din tăvi, scoasă la vânzare în piaţa Delfinului din sectorul 2 al Capitalei.

Inspectorii ANPC au găsit un dezastru şi în bucătăriile standurilor cu mâncare gătită. Tigăile erau puse pe jos, lângă găleata cu mop.

Unul dintre angajaţi a recunocut că ingredientele sunt spălate, de cele mai multe ori, într-o chiuvetă măcinată de rugină.

De asemenea, inspectorii ANPC au găsit cârnaţi, caşcaval şi smântână expirate. În total, au retras peste o tonă de produse periculoase.

După controale, cinci comercianţi nu mai au voie să-şi vândă produsele timp pe șase luni. Inspectorii pentru protecţia consumatorului au dat 36 de amenzi în valoare de 280.000 lei.

Siguranța copiilor contează! 300 de elevi au fost instruiți de către polițiștii din Ialomița... Amenzi mai mari pentru firmele care ţin angajaţii peste program, fără plată. Legea a fost întoarsă în Parlament...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi) Luni, 13.05.2024, 11:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x