Antena Căutare

Cât au ajuns să coste pepenii, caisele sau roșiile în Piața Obor. Prețurile fructelor și legumelor din august 2022

Dacă la începutul verii fructele și legumele de sezon erau mai scumpe, în luna august prețurile au mai scăzut. În Piața Obor, un loc de unde foarte mulți bucureșteni și nu numai se aprovizionează, producători din toate colțurile țării își vând delicioasele produse. Iată cât costă în luna august 2022 fructele și legumele.

Colaj cu fructe în Piața Obor Galerie
Pe lângă beneficiile pentru sănătate, fructele și legumele proaspete sunt absolut delicioase. Iată la ce prețuri se vând în Piața Obor! | Shutterstock & Hepta

Consumul de fructe și legume este recomandat de toți nutriționiștii, pentru o viață sănătoasă. Pe lângă beneficiile pentru sănătate, fructele și legumele proaspete sunt absolut delicioase. Iată la ce preț pe kilogram poți achiziționa în august 2022 pepeni, caise, afine, zmeură, mere și alte produse gustoase și sănătoase.

Citește și: Cum îi convingem pe copii să mănânce mai multe legume. Sfaturi de la Alina Epure

Cât costă fructele în Piața Obor, în august 2022

Renumiții pepeni de Dăbuleni se vând în Piața Obor cu 3-4 lei pe kilogram. Totodată, pepenele roșu se vinde la aprozar cu 2 lei pe kilogram, iar pepenele galben de vinde cu 7 lei pe kilogram la aprozar și 4 lei pe kilogram la piața Obor.

Citește și: De ce nu trebuie să mănânci pepene roșu seara. Efectul la care nu te-ai fi gândit

Fructe ceva mai scumpe, dar delicioase și cu numeroase beneficii sunt afinele de pădure. În Piața Obor producătorii din comuna Vidra, jud Alba Munții Apuseni își vând afinele culese cu greu la prețul de 25 de lei pe kilogram. De asemenea, producătorii din județul Alba vin și cu zmeură de grădină, care se vinde în Piața Obor cu 28 de lei pe kg. Zmeura de câmp este cu 2 lei mai ieftină: 26 de lei/kg în Piața Obor.

Citește și: Râzi cu lacrimi! Ai greșit taraba, băiatul meu! Marinică de la Teleorman a ajuns în piața la Obor

Caisele, la fel de gustoase în sezonul estival, se găsesc la prețul de 6 lei pe kilogram la Piața Obor. Aceleași fructe se regăsesc cu 12 lei pe kilogram la aprozar.

Merele de vară de la Voinești se vând cu 5 lei pe kilogram în Piața Obor. Prunele costă 2 lei/kg la Piața Obor. Smochinele românești se vând la 20 de lei pe kilogram, iar căpșunele românești cu 13 lei pe kilogram. Nectarinele se vând se vând cu 6 lei pe kg, iar cătina cu 20 de lei pe kg, în Piața Obor.

Citește și: 11 fructe cu conținut scăzut de zahăr, delicioase și pline de nutrienți

Cât costă legumele în Piața Obor, în august 2022

Producători cu grădini proprii din mai multe zone din țară își vând legumele la următoarele prețuri:

Prețul roșiilor variază între 4 și 6 lei pe kg în piața Obor, mai ieftin decât la aprozar, unde un kilogram costă 8,5 lei pe kg. Pentru românii care preferă produsele mai dulci, în Piața Obor se vând și roșii galbene, cu 4 lei pe kilogram. Tot 4 lei costă și castraveții în Piața Obor.

Citește și: Sushi din castravete cu somon afumat. Rețeta lui Chef Radu Darie la Super Neatza, 19 iulie 2022

Ardeii grași se vând cu 6 lei pe kilogram, fasolea verde păstăi cu 10 lei pe kilogram, la fel și fasolea fideluță. Varza se vinde în Piața Obor cu 2,5 lei pe kilogram, la fel și dovleceii.

Porumbul pentru fiert se vinde la buzată, la 1,5 sau 2 lei, în Piața Obor. Ceapa de apă costă 2,5 lei pe kg.

Cum vor fi afectați românii de eventuala reducere a cosumului de gaze. Reacția lui Virigil Popescu la îngrijorările cetă... Meniul de lux pe care-l primesc deținuții în Franța. Un român încarcerat acolo arată zilnic ce mănâncă și internauții îl...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x