Antena Căutare

Cât costă să faci Paștele în pensiunile și hotelurile vedetelor din România. Sumele pe care românii le scot din buzunar

În acest an, vacanța de 1 mai s-a prelungit cu vacanța de Paște, iar acest lucru i-a făcut pe mulți români să închirieze cabane și pensiuni la munte pentru a se relaxa alături de familie șii prieteni.

colaj hagi si traistariu si halep
Multe vedete de la noi din țară se pot lăuda că hotelurile și pensiunile lor au atins capacitatea maximă în preajma sărbătorilor de Paște. | Hepta

Multe vedete de la noi din țară se pot lăuda că hotelurile și pensiunile lor au atins capacitatea maximă în preajma sărbătorilor de Paște.

Printre vedetele care au hoteluri și pensiuni și care le închiriază de Paște se numără Gheorghe Hagi, Simona Halep, Andreea Bănică și Mihai Trăistariu. Prețurile pentru o noapte de cazare au crescut foarte mult în această perioadă.

Cât costă o noapte de cazare în unul din hotelurile vedetelor

Multe dintre aceste vedete dețin hoteluri și pensiuni atât în zona montană, cât și pe malul mării. Chiar dacă anul acesta de 1 mai vremea la mare nu a ținut cu turiștii puși pe distracție, asta nu înseamnă că hotelul Simonei Halep sau cel al lui Gică Hagi au fost goale.

Citește și: Ce a pățit Simona Halep la revenirea în circuitul WTA, după aproape doi ani de suspendare: „Nu le-am mai întâlnit înainte”

Aceste propriettăți de lux ale vedetelor reușesc să atragă turiști din toate colțurile țării, în ciuda prețurilor ridicate.

Nici măcare vremea instabilă nu îi face pe români să îșii anuleze vacanțele la mare în hotelurile luxoase ale vedetelor. Tarifele pentru o noapte de cazare au crescut considerabil.

Mihai Trăistariu, celebrul cântăreț în vârstă de 47 ani, a reușit să aibă toate cele 6 garsoniere pline. Cântărețul deține câteva garsoniere în Năvodari, iar rezervările s-au făcut cu câteva luni înainte.

„A fost bătaie pe garsonierele mele anul acesta! Trebuie să recunosc că le-am dat cam ieftin, cu doar 200 de ron pe noapte!

Din păcate, nu am reușit să termin încă lucrările la apartamentul nou, cel de 5 stele, de la Mamaia Nord, situat chiar în buza marii.

E în lucru, abia la 1 Iunie îi dau drumul. Acolo e altceva! La cinci stele voi putea să cer și 180 de euro pe noapte. Cine vrea condiții să plătească! Vara asta sper să dau lovitura cu el!”, a declarat Mihai Trăistariu pentru Click!

Citește și: Suma de bani imensă pe care Mihai Trăistariu a încasat-o de pe urma piesei Tornero. Cât câștigă în prezent datorită melodiei

În hotelul Simonei Halep, o noapte de cazare în perioada aceasta este 1000 RON. Hotelul de lux este la 100 metri de plajă, în Mamaia Nord. Complexul de apartamente al sportivei a fost inaugurat în urmă cu 4 ani și de atunci camerele și apartamentele închiriate aici se dau ca pâinea caldă.

Apartamentele au o suprafață între 47 mp și 60 mp, iar complexul cuprinde 20 astfel de apartamente.

La hotelul din Eforie al Andreei Bănică, o noapte de cazare este 800 RON. Cele mai scumpe camera sunt cele cu vedere la mare. Artista împreună cu soțul ei, Lucian Mitrea, dețin un hotel în apropiere de Plaja Debarcader din Eforie. Hotelul are 52 spații de cazare, cu dotări premium.

Citește și: Gheorghe Hagi împlinește 59 de ani. Cum sărbătorește „Regele” în fața întregii țări. Momente pline de emoție

În hotelul lui Gică Hagi, localizat chiar pe faleza din Mamaia Nord, se găsesc 120 camere gata să primească oaspeți. Pentru o noapte de cazare în perioada sărbătorilor Pascale, românii scot din buzunare cel puțin 150 euro pe noapte.

Povestea puiului de câine care „evadează” i-a înduioșat pe internauți. Ce ascunde imaginea simpatică, de fapt: „A rămas ... Prețul cu care a ajuns să se vândă o bucată de porumb în Vama Veche. Nu contează că e fiert sau copt...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi) Luni, 13.05.2024, 11:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x