Antena Căutare

Cați bani a scos din buzunar un român pentru o porție de mici și o ciorbă de burtă la o tavernă din Thassos

Turistul român a decis să le prezinte și oamenilor din mediul online care a fost suma plătită la final pentru preparatele comandate. Iată cât a ajuns să coste trei mici și o ciorbă de burtă într-o stațiune preferată de români!

Cați bani a scos din buzunar un român pentru o porție de mici și o ciorbă de burtă la o tavernă din Thassos Galerie
Cați bani a scos din buzunar un român pentru o porție de mici și o ciorbă de burtă la o tavernă din Thassos | Shutterstock

Românul a vrut să mănânce preparate tradiționale, așa că a mers la o tavernă din Thassos, însă nu se aștepta să scoată din buzunar atâția bani pentru un castron de ciorbă și câțiva mici. Turistul a decis să le povestească și internauților experiența sa, pe un forum dedicat românilor care vor să viziteze Grecia.

Citește și: Cât costă un kilogram de cireșe în Anglia. Prețul astronomic i-a îngrozit pe românii care credeau că la noi în țară este scump

Cât a plătit românul pentru trei mici și o ciorbă de burtă la o tavernă din Grecia

Românul a decis să facă publică nota de plată. După ce a comandat o porție de trei mici, el a luat decizia să mai adauge și o ciorbă de burtă în comanda sa, pentru a-și completa experiența culinară.

Articolul continuă după reclamă

La momentul plății, românul a constatat că o simplă porție cu trei mici l-a costat 11 euro, iar adăugarea ciorbei de burtă a adus nota de plată la încă 9 euro.

„Prima și ultima masă din Thassos de săptămâna asta la tavernă am decis să fie la MotorShip sau Motor ship din Skala Maries sau Skala Marion. Eu doream să le testez bougiourdi-ul, EA avea poftă de o ciorbă. Cum aveau doar de burtă azi, că le-ați terminat alte feluri de ciorbă din meniu, am mâncat doar eu – și mi-a plăcut. A fost ce trebuie, mai bună decât patsas-urile încercate până acum pe insulă.

Bougiourdi-ul bun, de top, dar nu de locul 1, încă. Dar urmează, că sunt motivați să îl servească turiștilor pe cel mai bun. Sunt sigur că feedback-ul meu „prețios” o să îi determine și mai mult să-l echilibreze și să atingă perfecțiunea.

La felul doi, ne scuzați, dar n-am putut să refuzăm oferta de mici românești – că nouă din diaspora ne e tare dor de ei. Și au fost perfecți!

Am petrecut câteva ore împreună și uitasem să mai plecăm. Dacă mai stăteam de vorbă prindeam și cina . În ultima poză aveți și prețurile, că tot erați curioși”, a scris românul pe un grup de Facebook, citat de Cancan.

Aici imagini cu nota de plată a românului:

Citește și: Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate buzunarele

Cum au reacționat românii la postare

După ce a făcut totul public, internauții au luat cu asalt secțiunea de comentarii. Așa cum era de așteptat, părerile au fost împărțite. În timp ce unii au afirmat că tarifele la taverne au crescut în comparație cu anul precedent, alții au fost de părere că nu există diferențe semnificative.

Mai mult, românii nu au părut surprinși de suma achitată de către conațional și chiar au exprimat interes în comentarii, afirmând că și ei vor să meargă să încerce.

„Succeeeees! Nu o să ratez să testez când ajung!”/„Abia aștept!!! Ne-am îndrăgostit de Thassos anul trecut! Avem concediul programat în Skala Marion anul acesta, deci, este perfect!!! Succes!!!”/„Am vazut la TV reportajul despre românii și afacerile lor în minunata insulă, inclusiv pe noul proprietar. Să fie cu succes și la mai mare! O să încercăm și noi când vom veni pe insulă.”/„Mergem și noi să testăm zilele astea dacă tot mai suntem pe insula până sâmbătă.”, acestea fiind doar câteva dintre comentariile românilor la postare, citate de Cancan.

Prognoza meteo 16 mai 2024. Cum e vremea în România și care sunt previziunile ANM pentru astăzi... La ce sumă se ridică despăgubirile cerute de victimele lui Vlad Pascu în accidentul din localitatea 2 Mai. Cine plătește...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 8 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul lui Alex Zlăvog
Hello Chef sezonul 7, 8 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul lui Alex Zlăvog Sambata, 08.06.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x