Antena Căutare

Ce a putut să descopere o femeie din București în cozonacul cumpărat din supermarket. A scos imediat telefonul să filmeze

Femeii nu i-a venit să creadă ce vede în interiorul cozonacului, după ce a început să taie prima felie. Imaginile filmate de ea au stârnit reacții aprinse în mediul online.

colaj foto cozonac
Ce a descoperit o românca în cozonacul cumpărat din supermarket | Capturi TikTok

O femeie din București a avut o surpriză foarte neplăcută după ce a cumpărat un cozonac dintr-un supermarket. Aceasta se pregătea pentru Paște, însă după ce a tăiat prima felie a fost extrem de dezamagită. Când a văzut cum arată cozonacul ei cu „nucă și ciocolată” a scos imediat telefonul să filmeze produsul și a postat imaginile pe rețelele sociale.

Ce a descoperit o românca în cozonacul cumpărat din supermarket

În timp ce unele gospodine frământă cozonacii după preferințele lor, altele aleg să îi cumpere din magazin. Supermarketurile din România au o gamă vastă de desert, însă niciodată nu poți să știi ce se află în interior.

Prin asta a trecut și o femeie din București care a vrut să își ușureze munca pentru Sărbători. Femeia a mers într-un supermarket cunoscut pentru a cumpăra cozonacii de Paște, dar socoteala de acasă nu s-a potrivit cu cea din magazin.

Citește și: Cât a plătit o româncă pentru „trei felii” de cozonac de la un cunoscut supermarket. Nu i-a venit să creadă că prețul e real

Aceasta a ales un sortiment pe gustul ei - cu nucă și ciocolată - dar nu mică i-a fost mirarea după ce a tăiat prima felie din el. În timp ce la exterior, arăta la fel de apetisant ca unul frământat în casă, la interior era aproape gol.

Imediat ce a început să îl taie, bucureșteanca a observat că umplutura lipsea cu desăvârșire. Dezamăgită și revoltată, ea a scos imediat telefonul să filmeze și a postat clip-ul pe contul ei de TikTok.

„Cumpărați cozonac cu nucă și ciocolată. Wow, câtă nucă are și câtă ciocolată, dar cred că nu o văd eu. Minunat!”, se aude ea spunând în timp ce taie cozonacul și îl arată la cameră.

„Cozonacul cu promisiuni electorale”, mai scrie alături de videoclip.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Citește și: Ce a putut să găsească o tânără într-un burger de pui cumpărat de la un fast-food celebru: „Era viu și mișca”

Cum era de așteptat, postarea româncei a stârnit o mulțime de reacții și comentarii.

„Nu te-ai prins. Le cumperi separat (cozonac, nucă, ciocolată) și le ansamblezi acasă”/ „Este economic să nu faci glicemie de la umplutură”/ „Trebuie să cumperi și nuca separat și ciocolata separat de la Kaufland”.„Cu topping de aer”/ „Vezi să nu îți stea în gât atâta nucă”/ „Ăsta e de la Ikea, nu-i așa? Separat ai ingrediente pentru umplutură, trebuie doar făcută”, sunt doar câteva dintre comentariile amuzante ale internauților”, relatează cancan.ro.

Eurovision 2024. Care sunt primele 10 țări calificate și cum a fost momentul reprezentantei din Moldova, Natalia Barbu... Rezultate Loto azi, 9 mai 2024. Numerele câștigătoare de joi la 6/49, Joker, 5/40, Noroc, Super Noroc și Noroc Plus...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x