Antena Căutare

Mesajul sfâșietor al iubitului tinerei care a murit la Paris, cu puțin timp înainte de a fi cerută de soție: ”Mi-ai răpit tot ce aveam mai scump!”

O tânără în vârstă de 23 de ani și-a pierdut viața în Paris, în timpul unei vacanțe romantice, iar la scurt timp după tragedie, iubitul ei a făcut public un mesaj sfâșietor. 

O tânără în vârstă de 23 de ani și-a pierdut viața în Paris, în timpul unei vacanțe romantice, iar la scurt timp după tragedie, iubitul ei a făcut public un mesaj sfâșietor.

Iulia Andreea Bodea, o tânără de 23 de ani, din Gilău, a murit la Paris, înainte ca iubitul ei Andrei Răzvan să o ceară de soție. Se pare că tânăra și-a dorit o imagine spectaculoasă și în momentul în care a încercat să o obțină a căzut în gol de la peste zece metri înălțime.

La scurt timp după ce tânăra de 23 de ani a fost înmormântată în localitatea natală, iubitul ei a făcut public un mesaj sfâșietor.

”Paris, oraș blestemat. Mi-ai răpit tot ce aveam mai drag pe lumea asta. Te voi iubi mereu, îngerul meu scump și drag.”, a scris el pe Facebook.

Cei doi îndrăgostiți au plecat la Paris zilele trecute, iar bărbatul voia să o ceară de soție. În timpul unei plimbări, însă, ea i-a cerut să îi facă o poză de pe o clădire din zona Trocadero, de unde se vede Turnul Eiffel, iar atunci s-a produs tragedia. Nu se ştie exact cum, dar a căzut în gol de la peste 10 metri înălţime.

Ce le spunea Arsenie Boca femeilor în Postul Paștelui: "Să aveţi împreunare cu bărbatul numai marţi şi joi"... Modele de unghii. Ce modele de unghii sunt la modă în primăvara 2019...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x