Antena Căutare

„Mi-a trimis mesaje să îl ajut, că îl doare”. Cine este, de fapt, medicul din Timișoara acuzat că și-a bătut copilul. Mama băiatului, dezvăluiri cutremurătoare

Medicul din Timișoara reținut după ce și-a bătut fiul a mai fost condamnat cu suspendare, pentru că și-a bătut fosta soție. Femeia a făcut dezvăluiri cutremurătoare.

„Mi-a trimis mesaje să îl ajut, că îl doare”. Cine este, de fapt, medicul din Timișoara acuzat că și-a bătut copilul. Mama băiatului, dezvăluiri cutremurătoare
Medicul care și-a bătut fiul (stânga) și fosta lui soție (dreapta).

În momentul în care a fost reclamat că și-a agresat fiul, medicul de la Spitalul CFR din Timișoara se afla în termenul de încercare impus de instanță, de patru ani.

Fosta soție a medicului a declarat ca doctorul și-a bătut zilele trecute copilul, pentru că ar fi luat două note mici la școală - un 6 la istorie și un 7 la latină.

Mama băiatului, care face naveta între Austria și România, a povestit că a primit mai multe mesaje pe telefon de la copilul ei în care acesta îi cerea ajutorul susținând că a fost bătut. Băiatul i-a spus că îi este frică să nu fie lovit din nou.

Copilul în vârstă de 13 ani locuiește de din 2013 cu tatăl lui care a câștigat custodia în instanță, după ce părinții săi au divorțat.

„Eu îl sunasem pe copil, dar tatăl nu mi-a permis să vorbesc cu el și, din fericire, i-am dat copilului un telefon de care tatăl nu știa și așa a putut copilul aseară să îmi ceară ajutorul și să îmi trimită mesaje să îl ajut că îl doare, că se simte rău”, a spus mama băiatului.

Imediat după ce a primit mesajele, mama băiatului a sunat la Telefonul Copilului și a cerut ajutor de urgență de la cei de la Direcția pentru Protecția Copilului din Timișoara. Apoi a plecat spre țară.

De altfel, fostul soț nu ar fi la primul caz de agresiune. Bărbatul a mai fost condamnat la închisoare cu suspendare după ce și-a bătut propria nevastă. Chiar și în aceste condiții, în momentul în care cei doi au decis să se despartă, judecătorul care a soluționat cauza i-a încredințat băiatul tatălui.

„Copilul mi-a spus după două săptămâni că tatăl din nou l-a agresat și a avut ambele urechi vinete, dar a fost amenințat și din cauza asta nu mi-a spus nimic. I-a fost frică”, a mai explicat mamă băiatului, potrivit opiniatimisoarei.ro.

Inspectorii Direcției pentru Protecția Copilului Timiș au intervenit de urgență. „Copilul este în prezent la mamă. A fost demarată o anchetă, iar copilului i se va propune includerea într-un program de consiliere psihologică foarte necesară”, a precizat Smaranda Marcu, purtător de cuvânt DGASPC Timiș.

Cazul a ajuns în atenția poliției Timiș care a decis să ia primele măsuri, a impus un ordin de restricție și a început cercetările pentru săvârșirea infracțiunii de rele tratamente aplicate minorului.

„Ordinul de protecție provizoriu a fost emis de către polițiști la data de 11 noiembrie, întrucât pentru aceștia era prioritara starea de sănătate a copilului și efectuarea tuturor investigațiilor medicale pentru că la final să poată fi audiat”, a spus a Aurora Voicila, purtător de cuvânt IPJ Timiș.

Medicul acuzat că și-a bătut copilul a refuzat să comenteze cele întâmplate. Dacă va fi găsit vinovat, doctorul timișorean riscă să ajungă după grații, întrucât a săvârșit o infracțiune în timpul termenului de încercare de patru ani stabilit de instanță care l-a condamnat pentru lovirea mamei băiatului.

Situaţie fără precedent în Alba Iulia! O familie a obţinut în instanţă întreruperea lucrărilor la Autostrada A10 Sebeş-T... Aproximativ 35 de hectare au ars în Brașov! Pompierii au luptat opt ore cu focul...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei Sambata, 25.05.2024, 15:58
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x