Antena Căutare

Clipe de groază! O femeie a fost atacată de un porc mistreț! Populația a fost avertizată printr-un mesaj RO-ALERT

O femeie în vârstă de 42 de ani a fost atacată de un porc mistreț în localitatea Prundu, județul Giurgiu. Aceasta a avut nevoie de îngrijiri medicale, fiind rănită grav de animalul sălbatic. Populația din Prundu a fost avertizată printr-un mesaj RO ALERT, cu scopul de a avea un comportament preventiv.

Clipe de groază! O femeie a fost atacată de un porc mistreț! Populația a fost avertizată printr-un mesaj RO-ALERT
O femeie a fost atacată de un porc mistreț în Giurgiu

„În această dimineaţă (joi dimineaţa n.r.), un apel la 112 anunţa că o persoană de sex feminin a fost atacată şi lovită de un porc mistreţ pe raza localităţii Prundu”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Giurgiu, Florin Neguţ.

În momentul în care femeia a fost atacată de către porcul mistreț, aceasta se îndrepta spre magazinul alimentar pentru a-și cumpăra pâine. Atacul a avut loc într-o curte părăsită. Jandarmii din județul Giurgiu s-au mobilizat pentru prinderea porcului mistreț.

„Avea un traumatism toracic și unul abdominal. Nu a fost mușcată, a fost lovită. A fost transportată de urgență la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean Giurgiu” , a declarar Rodica Carabas, purtător de cuvânt al Serviciului Județean de Ambulanță Giurgiu.

O femeie din Bucureşti, condamnată la 17 ani de închisoare, a fost prinsă în Spania: Ce infracțiuni a comis... Fănică nu recunoaște că a violat-o pe Luiza Melencu. Complicele lui Dincă ar putea să plece acasă în câteva ore...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x