Antena Căutare

Copil de 13 ani, impuscat mortal cu o arma de vanatoare

Neglijenta parintilor curma viata copiilor. Aseara un copil de 13 ani a murit la Brasov impuscat in cap cu o pusca de vanatoare de prietenul lui de 12 ani. Mama unui dintre copii este cea care le-a dat arma, pentru a se juca pe camp, informeaza Mediafax.


Cei doi copii au luat arma de vanatoare si au inceput sa traga in joaca inspre cateva sticle. Prima data a tras baiatul de 13 ani, care apoi i-a inmanat arma prietenului sau. In timp ce baiatul de 12 ani tinea pusca in mana, aceasta s-a descarcat. Glontul i-a strapuns capul baiatului de 13 ani, care a cazut la pamant. Copilul impuscat a murit pe loc.

In acest moment, parintii si baiatul de 12 ani sunt audiati de catre politisti.

Luni seara, dupa accident, femeia a anuntat politia. Ea va fi acum cercetata penal pentru infractiuni privind regimul armelor si munitiilor, iar fiul sau, care a produs accidentul, impuscandu-si prietenul, va fi cercetat pentru omor din culpa, insa fara tragere la raspundere, avand varsta sub 14 ani.

foto: www.ls1tech.com

Primarul din Piatra Neamt, Gheorghe Stefan, audiat la DNA... Ultimul bilant al cutremurului din Japoni: 2400 de morti22...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei Sambata, 25.05.2024, 15:58
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x